Srbija među favoritima za organizaciju Evropskog prvenstva (U19)?

Autor: Beta Beta
sreda 24.02.2016.
13:32
Izvor: Beta

Fudbalski savez Srbije (FSS) kandidovao se danas za domaćina Evropskog prvenstva za omladince 2018. godine.

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Kako se navodi u saopštenju na sajtu, FSS je poslao dopis Evropskoj fudbalskoj federaciji (Uefa) u kome se navodi da je zainteresovan za organizaciju Evropskog prvenstva za omladince 2018. godine.

"Posle uspešnog domaćinstva Evropskog prvenstva za kadete 2011. godine, odnosno dobijenih pohvala od čelnika UEFA za sjajnu organizaciju nedavno završenog Evropskog prvenstva u futsalu, nema sumnje da će naša fudbalska organizacija biti jedan od favorita za dobijanje veoma atraktivnog turnira na kome će učestvovati najtalentovaniji mladi fudbaleri Evrope uzrasta do 19 godina", navodi se u saopštenju.

FSS je naveo da bi u slučaju da Uefa ukaže novo poverenje Savezu i Srbiji, visoki standardi iz Niona imali uticaj na veća ulaganja u infrastrukturu, "koja predstavljaju osnov za buduće projekte i organizaciju velikih utakmica i takmičenja".

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Goran Zdravkovic
Wednesday, 24.02.2016
15:04

da li FSS zna da nijedan stadion u zemlji ne ispunjava uslove nijednog prvenstva pa i mladjih kategorija, prvo zavrsite stadione koje ste poceli pa onda se prijavite za nesto da organizujete...

avatar
mmmm
Wednesday, 24.02.2016
21:10

Stadion u Gornjem Milanovcu ispunjava i najvise standarde, jedino sto je mali. Ostali : Stadion Vojvodine,Jagodine Stadion u Uzicu su takodje dobri, a sa malo ulaganja, stadioni Cair i Obilicev na Vracaru mogu da budu tip-top. Potrebno je da Zvezda i Partizan imaju mnogo bolje stadione , za A reprezentaciju, i evro kupove

avatar
bobar84c
Wednesday, 24.02.2016
14:43

Da li ce i tada Tole biti glavni ?