Srbija mu ipak suđena? Partizan u pregovorima sa Brazilcem!

Autor: Nemanja Janošev
sreda 09.06.2021.
18:00
Izvor: Sportske.net

Deluje nerealno.

fss.rs
fss.rs

Povezane vesti

Brazilski fudbaler srpskog porekla Lijanko Vojnović nalazi se na meti Partizana, javlja ugledna "Gazeta sport".

Nakon Siniše Saničanina, uprava Partizana zajedno sa trenerom Aleksandrom Stanojevićem, želi dodatno da pojača defanzivu, a to bi, prema navodima "Gazete", mogao biti Lijanko Vojnović.

Momak koji je odigrao nekoliko mečeva za mlađe selekcije Srbije, pre nego što je odabrao Brazil, mogao bi tako da zaigra u zemlji čije korene ima. Nedavno je, kako se pisalo, želeo ponovo da igra za "orlove", ali je dobio negativan odgovor iz Fudbalskog saveza Srbije.

No, Lijanko je prethodnu sezonu proveo na pozajmici u Bolonji, a Torino ne planira da ga zadrži, pa tako gleda ka drugim opcijama. Partizan je tu, a osim crno-belih, za Vojnovića su zainteresovani Sporting iz Lisabona, Atalanta i pomenuta Bolonja. Siniša Mihajlović, kako se čini, ne bi imao problem da ga zadrži u ekipi.

Međutim, ne deluje realno da će defanzivac zaista završiti u Humskoj. Pre svega, zbog finansija. Bolonja je za njegovu pozajmicu izdvojila milion evra, a za otkup Torinu ponudila pet, dok "bikovi" potražuju 12 miliona.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Man united
Thursday, 10.06.2021
15:40

Како то мислите 'добио негативан одговор из ФСС'? Зар није била скоро вест како због фифиних правила не може да се врати код нас да игра. Шта је истина у овој причи? Где је проблем? У ФСС или фифи?