Srbija na stadionu premijerligaša!

Autor: Nemanja Janošev
sreda 09.08.2023.
16:45
Izvor: Sportske.net

Lepo okruženje.

EPA-EFE/VINCE MIGNOTT
EPA-EFE/VINCE MIGNOTT

Povezane vesti

Fudbalska reprezentacija Srbije do 21 godine gostovaće u oktobru selekciji Engleske u novom ciklusu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo koje će se 2025. održati u Slovačkoj.

Nedavno smo dobili evropske prvake, ali već se misli o novim izazovima. Englezi su prigrlili taj trofej i pokušaće da ga odbrane u Slovačkoj, ali pre svega moraće uspešno da izađu iz kvalifikacija. 

Oni će za rivale u grupi "F", osim naše zemlje, imati Luksemburg, Severnu Irsku i Ukrajinu.

Kvalifikacije započinju protiv Luksemburga na gostovanju, a potom ih očekuje susret sa Srbijom i to na, ni manje ni više nego na stadionu premijerligaša - Notingem Foresta.

Danas je objavljeno da će "Siti graund" biti domaćin ovog susreta, a zanimljivo je da U21 selekcije tek po peti put stižu na ovaj stadion pokraj reke Trent.

"Uzbuđeni smo što ćemo igrati na ovakvom istorijskom mestu jer je Siti graund oduvek bio poznat po fantastičnoj atmosferi. Ovo će uglavnom biti nova gruap igrača spremna za svež izazov i znam da će želeti da učine naviju ponosnom. Utakmica će biti sjajna prilika za ljude iz Notinhemšira i okruga da vide novu grupu mladih lavova", kazao je selektor Engleske Li Karsli.

Meč je na programu 12. oktobra.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke