Srbija protiv Engleske, ali i Cvekla protiv Pasulja!

Autor: Nemanja Janošev
nedelja 09.06.2024.
18:45
Izvor: Sportske.net

Ko će imati više uspeha?

Chelsea FC
Chelsea FC

Povezane vesti

Srpski golman Đorđe Petrović nalazi se među reprezentativcima naše zemlje koji će učestvovati na Evropskom prvenstvu.

Odlični čuvar mreže je poprilično napredovao poslednjih godina što ga je dovelo do Čelsija gde se isprva nije očekivalo da će imati ulogu startera. Ali, s povredom Roberta Sančeza, dobio je priliku i iskoristio je sakupivši 31 nastup u svim takmičenjima.

Pitanje je da li će dobiti minute na Evropskom prvenstvu, ali će biti u prilici da se sastane sa nekim od svojih saigrača iz kluba, posebno u prvoj utakmici protiv Engleske kada prekoputa budu Konor Galager i Kol Palmer.

Posebnu vezu sa najboljim igračem "plavaca" iz prošle sezone, ali i sa momkom od kojeg se očekuje veliko Prvenstvo, Petrović je opisao u intervjuu za klupski sajt.

"Nekada ručamo zajedno i ja najčešće jedem cveklu. Iz tog razloga, Kol mi je dao nadimak Cvekla. Meni je takođe bio potreban jedan za njega jer on jede dosta pasulja, što mislim da je normalno za ljude u Engleskoj, pa je on sada Pasulj. Znam da ga ljudi zovu Kold (op. aut. Hladan) Palmer, što mislim da je pravi nadimak za njega. Ali, za mene, on je Pasulj", otkrio je Petrović.

Prvi meč Srbije i Engleske na programu je u nedelju od 21.00 sati u Gelzenkirhenu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke