Srbija slavila protiv "Jenkija"!

Autor: Boris Jovanović
četvrtak 26.01.2023.
07:09
Izvor: Sportske.net

Pobeda od 2:1 u Los Anđelesu!

Povezane vesti

Srbija je slavila, kombinovani tim "Orlova" sa igračima iz domaćeg šampionata, plus Joveljićem i Veselinovićem (obojica su bili u startnoj postavi) iz MLS dobio je "Jenkije" u Los Anđelesu.

Srbija je primila gol, Brandon Vaskez je doveo domaće do prednosti, ali je usledio preokret. U finišu prvog dela, Luka Ilić je iz slobodnog udarca pogodio za izjednačenje, da bi na startu drugog dela, posle greške Nila loptu Veljko Simić sproveo u mrežu.

Ostalo je 2:1, imali su domaći šanse da izjednače, Kejd Kovel je propustio najbolju, ali je na kraju Srbija slavila. Domaćin je imao 20 udaraca, ali manje u okvir gola nego naš tim. Obe reprezentacije su u timu imale dosta debitanata, utakmica je bila zanimljiva, ofanzivna sa obe strane.

Bilo je ovo lepo iskustvo za većinu fudbalera iz domaće lige u Srbiji, prilika da ubeleže nastup, možda se i nametnu selektoru, a za "Orlove" prave stvari počinju u martu, u kvalifikacijama za EP. Prvo u Beograd stiže Litvanija, 24. marta, a tri dana kasnije "Orlovi" će gostovati u Podgorici.  

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke