Srbija ubedljiva protiv Hrvatske! Vošin biser načeo, Partizanov dotukao rivala!

Autor: Darko Mitrović
sreda 09.03.2022.
17:08
Izvor: Sportske.net

Odličan rezultat našeg tima.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Omladinska, U19 reprezentacija Srbije danas je u SC FSS u Staroj Pazovi odigrala prijateljsku utakmicu sa odgovarajućom selekcijom Hrvatske.

''Orliće'' je sa klupe predvodio novi selektor Aleksandar Jović koji je, očigledno, doneo pozitivne promene, pa je Srbija danas sa ubedljivih 3:0 savladala goste iz Hrvatske.

Vodeći gol je delo talentovanog ofanzivca Vojvodine Uroša Kabića koji je sredinom prvog poluvremena pogodio sa ivice kaznenog prostora.

Kabić je posle gola upisao i asistenciju, i to u 66. minutu susreta, kada je centrirao za Miletića koji pogađa mrežu za 2:0.

Da trijumf ''Orlića'' bude još ubedljiviji potrudio se mladi napadač Partizana Samed Baždar u poslednjim trenucima utakmice. On je u kontri izbio oči u oči sa protivničkim golmanom i preciznim udarcem je postavio konačnih - 3:0.

U19 reprezentaciju Srbije od 21. marta očekuje druga runda kvalifikacija za plasman na Evropsko prvenstvo u Holandiji, gde će za rivale, uz domaćina, imati i selekcije Ukrajine i Norveške. Prvoplasirana selekcija izboriće odlazak na EP.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke