Srbijo, požuri! Danko Lazović otkupio dres za pomoć Radovanu Radakoviću

Autor: Darko Mitrović
petak 15.10.2021.
12:20
Izvor: Sportske.net

Neophodna suma još uvek nije prikupljena.

EPA/GERRY PENNY
EPA/GERRY PENNY

Povezane vesti

Već par meseci se prikuplja novčana pomoć za lečenje nekadašnjeg golmana Partizana Radovana Radakovća koji boluje od difuznog karcinoma želuca.

Za nastavak lečenja u Turskoj neophodno je prikupiti novčana sredstva u iznosu od 100.000 evra, ali iako su crno-beli pokrenuli akciju još letos,  iako se pomoć prikuplja i preko SMS poruka, ta sredstva još nisu prikupljena.

Prethodnih dana se u akciju uključio i FK Miljakovac koji je dao na aukciju golmanski dres za pomoć Radakoviću, a najvišu sumu ponudio je nekadašnji napadač Partizana i Radakovićev saigrač Danko Lazović.

''Golmanski dres FK Miljakovac koji je bio na aukciji za lečenje Radovana Radakovića otkupio je veliki Danko Lazović za sumu od 1000 eura! 💚⚽️

Hvala svima koji su podržali akciju, hvala Danku i Sindikatu profesionalnih fudbalera i vama svima koji ćete poslati SMS 1082 na 3030!'', piše na Tviter nalogu FK Miljakovac.

Nadajmo se da će ovaj Lazovićev potez ubrzati celu stvar i da će Radaković bez ovih finansijskih poteškoća moći da nastavi lečenje.

Zato, 1082 na 3030.

*


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke