Sremčević priznao: "Mladost se dogovorila sa Zvezdom, ali ja nisam, idol mi je Aleksandar Mitrović!"

Autor: Lazar Nikolić
nedelja 21.01.2024.
15:15
Izvor: Sportske.net

Pitanje je da li će.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Mladi napadač Crvene zvezde Jovan Mijatović veoma je blizu odlaska iz Ljutice Bogdana, a kao njegovu zamenu šampion Srbije vidi golgetera Mladosti iz Lučana Uroša Sremčevića.

Sremčević rođen 2006. godine velika je želja uprave crveno-belih, a i sam generalni direktor Zvezde Zvezdan Terzić priznao je da Beograđani nameravaju da ove zime završe transfer jednog od najtalentovanijih fudbalera u zemlji.

Zvezda i Mladost se trenutno na Kipru pripremaju za nastavak sezone, a Sremčević je u razgovoru za televiziju "Arena sport" otkrio da su se klubovi već dogovorili oko njegovog tranfera, ali da on još uvek nije utanačio sve sa crveno-belima.

"Sada je to nekako glavna tema, ta Crvena zvezda, ali trudim se da ne razmišljam o tome dok se ne desi stvarno, videćemo da li idem ili ostajem u Mladosti. Između klubova ima dogovora, ali ja još uvek ništa nisam dogovorio sa Crvenom zvezdom", rekao je Sremčević, koji je otkrio da mu je idol bivši napadač Partizana Aleksandar Mitrović.

"Mogu da kažem da mi je idol Aleksandar Mitrović, voleo bih da dostignem visine koje je i on, a najviše pratim italijansku Seriju A i ona mi se najviše dopada", rekao je on.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke