Srnić: "Drugarstvo je ključ našeg uspeha"

Autor: Milovan Longinov
subota 27.01.2018.
22:13
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Crveno-beli odradili prvi trening, odlična atmosfera u ekipi.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Fudbaler Crvene zvezde Slavoljub Srnić prezadovoljan je ambijentom i uslovima na pripremama u Antaliji.

Crveno-beli su danas imali prvi radni dan, a sutra sleduje prva kontrolna utakmica.

"Jutros smo imali adaptacioni trening kako bismo se privikli na uslove ovde u Turskoj. Juče smo putovali celog dana i prijao nam je malo lakši prvi trening. Popodne smo radili punim intenzitetom i za sada sve ide kako treba. Radimo naporno kako bismo na utakmicama davali golove, bilo je danas lepih pogodaka, ali ne bih nijedan posebno izdvojio. Najbitnije je da pođednako budemo efikasni i na utakmicama, kao i na treninzima", rekao je Srnić, a prenosi sajt kluba.

Prve provere prvotimce Zvezde očekuju sutra, kada se sastaju sa Suduvom i Dinamom iz Bresta.

"Navijači od nas mogu da očekuju golove i na prvim prijateljskim utakmicama u Turskoj, svaki meč igramo kako bismo pobedili. Videćemo kako ćemo izgledati na terenu sutra, s obzirom na to da će nam to biti prve ozbiljnije provere. Najbitnije je da se lepo pripremimo za nastavak sezone",
istakao je Srnić.

Zvezdini prvotimci danas su trenirali na dva terena u sklopu hotela u Antaliji.

"Uslovi su odlični, tereni su u jako dobrom stanju. Jutarnji trening odradili smo na manjem, a veći teren na kome ćemo igrati utakmicu je u još boljem stanju. Prezadovoljni smo uslovima koje imamo u hotelu", ističe Srnić.

Zvezdin krilni napadač istakao je da se posebno dobro slaže sa omladincima.

"Atmosfera je odlična, što se vidi na svakom treningu, kao i kada izađemo sa terena. Bez ovako dobrog raspoloženja u ekipi ni ne može da ima uspeha. Drugarstvo nas je održalo do sada i mislim da će tako i nastaviti. Sa nama su i omladinci, oni su moji sinovi i slušaju me. Sve su to sjajni momci i fudbaleri ", poručio je Srnić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke