Srpski Ali Dia - znate li ko je Predrag Stanković?

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 15.04.2021.
13:16
Izvor: Sportske.net

Jednom je igrao u Super ligi i to protiv Crvene zvezde...

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Deset minuta je bilo dovoljno Predragu Stankoviću, igrao je protiv Crvene zvezde jedini profesionalni meč u karijeri, svaki drugi koji je igrao je bio amaterski. 

O čemu se radi?

Dragan Recko Antić je u razgovoru za "Novosti" istakao da mu je bilo naređeno dok je vodio Radnički da Stanković zaigra na tom meču. 

"Ivica Tončev je voleo da sastavlja tim i on mi je naredio da ubacim Stankovića protiv Zvezde. On i Badža su ga registrovali, trenirao je u Radničkom, a igrao je samo tada, i to desetak minuta. Izaći će još mnogo prljavštine koje su braća Tončev napravila u srpskom fudbalu. Oni su i zloupotrebljavali Kokezu. Bio im je dobar kada su sudije bile na strani Radničkog 90 prema 10, a sada kada su 50-50, ne valja im. Mene su suspendovali 17 meseci, kao da sam ubio nekoga, a ja sam se samo borio protiv takvih ljudi i za svoj klub", rekao je Dragan Antić za "Novosti".

Ko je Predrag Stanković?

U pitanju je bivši vozač i prijatelj Slaviše Kokeze, bivšeg predsednika Fudbalskog saveza Srbije, kao i sin nekadašnjeg boksera Žarka Stankovića. Trenirao je fudbal u Brodarcu, ranije za OFK Beograd i francuski Kan, ali jedini minuti u seniorskom fudbalu zabeleženi su upravo protiv Crvene zvezde. 

Utakmica je odigrana 21. aprila 2018. godine kada je Antić bio trener Radničkog, u tom trenutku Stanković je kao debitant imao 34 godine. 

Stanković je ostao u pamćenju Damijanu Le Taleku kojeg je povredio na toj utakmici. 

Mnogi će se setiti nakon ove priče i nekadašnjeg fudbalera Sanderlenda po imenu Ali Dia, o njemu i njegovim prevarama ste mogli da čitate OVDE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak