Srpski fudbal na iskušenju, čak devet mečeva pod prismotrom

Autor: Aleksandar Golubović
utorak 04.05.2021.
13:40
Izvor: Sportske.net

Regularnost na ispitu.

fknapredak.rs
fknapredak.rs

Povezane vesti

Ukupno devet mečeva Superlige i Prve lige Srbije, planiranih za danas i sutra, naći će se pod prismotrom zbog sumnje u moguću neregularnost njihovih ishoda.

Kako prenosi Sport klub, oficir za integritet Fudbalskog saveza Srbije, Svetislav Đurović, u konsultacijama sa rukovodećim ljudima takmičenja i Zajednice klubova, odlučio je da specijalizovane emisare pošalje na četiri superligaška i pet prvoligaških susreta.

Reč je o duelima Napredak-Čukarički, OFK Bačka-Novi Pazar i Mladost Lučani-Voždovac, a sva tri susreta počeće danas u 18 časova.

Dan kasnije pažnja će se obratiti na meč na novosadskom "Karađorđu" između Vojvodine i Radničkog pošto gostima iz Niša gori pod nogama za opstanak u ligi.

Kada je reč o Prvoj ligi Srbije pažnja će biti usmerena na mečeve u Kraljevu između Sloge i Dinama, zatim Leskovcu gde igraju, GFK Dubočica i Radnički iz Sremske Mitrovice, Dobanovcima u kojem se sastaju Budućnosti i pirotskog Radničkog, Kruševcu u meču Trajala i Napretka i Zemunu gde istoimeni tim dočekuje Borac iz Čačka.

Jasno je da je ovo period godine kada su bodovi najpotrebniji ekipama koje se bore za opstanak, pa i ne čudi što je glavni fokus usmeren na takve duele.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke