"Srpski posao" u Belgiji, Partizan i Vojvodina ciljaju Evropu!

Autor: Ivan Cvetković
četvrtak 24.09.2020.
09:59
Izvor: Sportske.net

Srpske timove u Evropi večeras čeka veoma težak zadatak.

2020 Srdjan Stevanovic/Starsportphoto.com©
2020 Srdjan Stevanovic/Starsportphoto.com©

Povezane vesti

U okviru trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope, Partizan će večeras od 19 časova (Arena Sport 1, RTS 1) gostovati ekipi Šarlroa.

Lider belgijskog šampionata sa maksimalnim učinkom iz šest utakmica predstavljaće veliki izazov za ekipu "crno-belih" koja pokušava da uhvati pobednički ritam pod novim trenerom.

U Moldaviji smo gledali mučenje, otpor Sfintula bio je slomljen tek u produžecima, ali u Belgiji treba očekivati dosta otvoreniju utakmicu sa obe strane.

Naravno, ambicija Partizana jeste prolazak dalje gde ih u vidu poslednje prepreke za Ligu Evrope čeka poljski Leg koji je lako savladao Apolon na Kipru.

Mala je verovatnoća da će Aleksandar Stanojević nešto bitnije menjati u odnosu na prethodne mečeve, čini se da postoji tek jedna dilema što se sastavi tiče, a kako bi "parni valjak" mogao da izgleda večeras možete pogledati OVDE.

baner

Vojvodina

Vojvodinu čeka nimalo lakši zadatak pošto će u Liježu gostovati Standardu od 20 sati (Arena Sport 2, RTS 2, RTV 1).


Drugoplasirana ekipe belgijskog prvenstva je favorit na meču sa Novosađanima, ali nadu daju velike pobede Voše u prethodnim godinama kada je pala i jedna Sampdorija.

Standard nije naročito efikasna ekipa, na šest mečeva primila je svega tri gola i to u prvenstvu koji važi za prilično efikasno.

Nenad Lalatović nade polaže u sopstvenu ofanzivu, pre meča najavio je napadačku igru svoje ekipe osim u slučaju da to usled kvaliteta protivnika ne bude moguće.

Šef struke novosadske ekipe neće moći da računa na Nikolu Simića i Mirka Topića, dok su svi ostali igrači u konkurenciji za tim, a pretpotavlja se da će ovih 11 istrčati na teren večeras:

Vukliš - Andrić, Bralić, Saničanin, Đorđević - Stojković, Drinčić, Čović, Vukadinović, Bojić - Mrkaić.


baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Thursday, 24.09.2020
10:02

Sramota za rtS da Vosu prebaci na drugi kanal, neka tamo bude Superkup!