Šta ako Partizan ne dobije novog trenera ni do početka priprema, kakav je plan?

Autor: Darko Mitrović
petak 03.06.2022.
16:43
Izvor: Sportske.net, Telegraf

Postoji i ta, privremena opcija.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

I dalje se ne nazire ko bi mogao da bude novi trener Partizana posle odlaska Aleksandra Stanojevića, a s obzirom da letnja pauza neće biti duga i da crno-bele očekuje i velika rekonstrukcija tima za sledeću sezonu, nadležni u klubu bi trebalo što pre da reše ovo pitanje, kada se već sami nisu povukli iz kluba posle treće uzastopne sezone bez ijednog trofeja.

Iz dana u dan, spisak imena koja se dovode u vezu sa Partizanom sve je duži. Na prvi pogled, crno-beli imaju veliki izbor, jer su svi ti treneri koji se ovih dana pominju, slobodni u izboru novog angažmana, poput Marka Nikolića, Vladimira Ivića, Veljka Paunovića, Slaviše Jokanovića, Ilije Stolice, Sava Miloševića i mnogih drugih.

Međutim, ko god da prihvati ponudu crno-belih imaće veoma težak zadatak da ostvari želje navijača u narednoj sezoni, a to je pre svega osvajanje titule, pogotovo što će to sledeće sezone doneti i direktan plasman u grupnu fazu Lige šampiona.

Zvezda je i igrački i finansijski sve jača, a to će pogotovo doći do izražaja ako se crveno-beli ovog leta plasiraju u Ligu šampiona. Zato će u Partizanu morati da naprave izvanredna kadrovska rešenja kako bi mogli da pariraju večitom rivalu u sledećoj superligaškoj sezoni.

Međutim, izgleda da pregovori sa trenerima ne idu glatko, pa postoji mogućnost da se sve oduži i da Partizan ne dobije novog šefa struke ni do 11. juna, za kada je zakazan početak priprema za sledeću sezonu.

''Telegraf'' danas otkriva da će u tom slučaju biti aktiviran ''Plan B''. To znači da bi prozivku igrača izvršio Igor Duljaj, dosadašnji Stanojevićev pomoćnik koji će do daljnjeg ostati u klubu. Ali, dok se ne nađe definitivno rešenje, neće biti moguće ni dovoditi pojačanja koja su crno-belima preko potrebna...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke