Šta Bahar kaže posle ''žutog kartona'' sa Severa?

Autor: Darko Mitrović
sreda 01.11.2023.
22:41
Izvor: Sportske.net

Navijači su mu slikovito poručili šta misle o njegovom dosadašnjem učinku.

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

I pored svih milionskih pojačanja koja su sztigla na ''Marakanu'' ovog leta, Crvena zvezda ne uspeva da izdrži ritam domaćih i evropskih mečeva tokom jeseni.

Prvo mesto u Superligi je sve dalje, plasman u ''evropsko proleće'' neće biti lako ostvariti posle jednog boda u tri odigrana kola Lige šampiona, pa su navijači sve nezadovoljniji igrama i rezultatima crveno-belih. 

Po završetku večerašnjeg meča sa TSC-om (1:1), navijači su uputili jasnu poruku i treneru Baraku Baharu i igračima.

Baharu su dodelili ''žuti karton'', skandiranjem sa severne tribine, a igračima su, uz dodatne prozivke, poručili da odmah idu u tunel kada su krenuli ka severnoj tribini.

Posle svega toga, trener Bahar je dao i kratku izjavu koju je preneo klupski sajt, ali nešto dužu od one za ''Arenu sport''.

''Do samog kraja meča smo kontrolisali utakmicu. Iz jednog napada smo primili gol. Radili smo veoma naporno kako bismo trijumfovali na večerašnjoj utakmici. To je fudbal, ovo je težak trenutak za nas. Neophodno je da budemo efikasniji.

Već u subotu nas očekuje naredna utakmica, moramo da pobedimo na tom meču. Izgubili smo dosta poena na ovom duelu, svesni smo toga. Moramo da se podignemo i nastavimo da radimo'', izjavio je Bahar.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke