Šta će biti sa ''Čukom''? Ni Petrić ne uspeva da ih trgne!

Autor: Beta Beta
nedelja 02.10.2016.
23:47
Izvor: Beta

Trener Čukaričkog Gordan Petrić rekao je večeras da je u nerešenom meču s borcem iz Čačka bilo primetno da njegovi fudbaleri nemaju samopouzdanja i dodao da njegova ekipa mora da "preleži dečije bolesti" ako želi da beleži pobede u Super ligi Srbije.

BETAPHOTO/Fk Cukaricki/MO
BETAPHOTO/Fk Cukaricki/MO

Povezane vesti

Čukarički i Borac iz Čačka odigrali su danas nerešeno 1:1 u derbiju začelja Super lige Srbije.

"Obe ekipe su imale samopouzdanja u nekim trenucima, ali tokom većeg dela je bilo primetno da moja ekipa nema samopouzdanja. Poveli smo iz uvežbanog kornera i trebalo je da zatvorimo utakmicu na pravi način kao prava ekipa, ali to nismo uradili", rekao je Petrić novinarima posle utakmice.

"U nekim trenucima nismo odreagovali kako je trebalo, pogotovo u onim jedan na jedan sa strane gde se lagano centriralo kod tog gola i pokrivanje druge stative. Ukoliko mislimo da napredujemo moramo da izbacimo to. Pričao sam da neke dečije bolesti treba da se preleže, ali još nije došlo do toga", rekao je Petrić.

Šef stručnog štaba Borca Ljubiša Dmitrović rekao je da je utakmica išla tokom koji odgovara Borcu do gola Čukaričkog iz kornera, koji je, kako je ocenio, promenio situaciju na terenu.

"Promašili smo jednu šansu, potom smo napravili katastrofalnu grešku gde na našu sreću protivnički igrač ne postiže gol, a bila bi time verovatno završena utakmica. U drugom poluvremenu smo promenili nešto prema rasporedu unapred izjednačili i nije nam preostalo ništa sem da zatvorimo utakmicu i igramo na bod koji smo zaslužili potiv jedne dobre ekipe", kazao je Dmitrović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke