Šta će biti sa Sejdubom Sumom i kako su ga senegalski novinari povezali sa Željkom Obradovićem?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 13.02.2022.
10:43
Izvor: Sportske.net

Suma posrće i posle odlaska iz Partizana.

Srdjan StevanovicStarsport.rs ©
Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

Povezane vesti

Ljubimac navijača Partizana Sejduba Suma je jesenas napustio klub iz Humske posle nesuglasica sa trenerom Stanojevićem, došlo je do sporazumnog prekida saradnje, pa se ofanzivni vezista iz Gvineje preselio u Kuvajt gde je našao novi angažman.

Jedna zanimljivost iz tog perioda - simpatična greška pojavila se u to vreme na senegalskom portalu ''Spectrosport''. Tamošnji  novinari su, izveštavajući o Suminom odlasku iz Partizana pomešali Aleksandra Stanojevića i - Željka Obradovića.

''Sejduba Suma se više nije slagao sa svojim trenerom Željkom Obradovićem. Ovaj 30-godišnjak više nije bio deo trenerovih planova i na kraju se umorio od te situacije'', naveli su u tekstu.

Ovih dana je, međutim, Suma ponovo izazvao pažnju javnosti, najpre tokom Kupa afričkih nacija gde je bio član reprezentacije Gvineje. Na terenu tokom ovog takmičenja nije dobio priliku da pokaže šta zna, ali je pred meč sa Gambijom organizovao žurku sa Ibrahimom Kanteom, zbog čega je kasnije novčano kažnjen.

Ne ide opet mu ni na klupskom planu, jer je krajem januara već okončao angažman u Kuvajtu, gde nije odigrao ni minut u takmičarskim mečevima. Sada je ponovo slobodan u izboru nove sredine i trenutno je bez kluba.

S obzirom na ponašanje i pad u formi, teško je očekivati da će uskoro pronaći neki ozbiljniji angažman.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
REsist
Sunday, 13.02.2022
12:29

Šta zaprvao predstavlja ovakav tekst? Vest definitivnio nije, reportaža takođe... Ja razumem::nedelja pa nema toliko događanja pa treba popuniti sajtove,blogoove... ili pak se abolira neshvatljivi potez trenera Partizana da se odrekne ovakvog igrača, Koliko i kako Suma nedostaje Partizanu se najbolje vidi na velikim utakmicama a i na nekim manjim u trenucima kad se Partizan muči da postigne gol. Kod aktuelnog, na žalost, trenera Partizana, se do gola običlno stiže nakon prekida ili pak neke kontre, tako da njemu znalci,virtouzi i fudbalski umetnici ne trebaju. Odlika velikih klubova je da u svom timu imaju bar jednog takvog lucidnog igrača a Partizan trenutno NEMA takvog na žalost zahvaljujući, opet na žalost, aktuelnom treneru!