Šta će Duljaj reći o Severini? Evo kad se obraća javnosti!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 22.02.2024.
17:45
Izvor: Sportske.net

Povod je drugi, ali teško da će moći da prođe bez pitanja na ovu temu.

2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Gde je stao na kraju jesenjeg dela sezone, kada se pobedom nad Crvenom zvezdom vratio na prvo mesto na tabeli Superlige, Partizan je nastavio od početka fudbalskog proleća i upisao dve pobede u prethodna dva kola.

Pojačanja koja su tokom zime stigla među crno-bele već su počela da dolaze do izražaja i kada je izgledalo da će šef struke crno-belih Igor Duljaj biti na slatkim mukama, usledili su neočekivani problemi.

Prvo se najbolji strelac Superlige Mateuš Saldanja povredio protiv IMT-a, a danas je stigla šokantna vest da je krilni fudbaler Partizana Ksander Severina napustio klub iz Humske, zbog određenih neisplaćenih dugovanja prema njemu, a tokom popodneva je generalni direktor Miloš Vazura otkrio da je u pitanju dug od 25.000 evra na ime ugovorenih bonusa, s tim da mu se ne duguju plate.

Partizan je već imao sličan slučaj pre nekoliko godina sa Takumom Asanom, kada su iz kluba takođe tvrdili da je pravda na njihovoj strani, ali Japanac je kasnije potpisao za Bohum, a crno-beli su ostali bez očekivane velike zarade na ime obeštećenja. Kasnije je i Nemanja Jović otišao zbog dugovanja posle spora sa klubom, pa je i Dijabate otišao ''bez pozdrava''...

Očigledno, nisu izvučene pouke, greške su se ponovile i sada je na Severini da li će biti dobre volje da postigne novi dogovor sa čelnicima Partizana oko isplate pomenutog duga ili je zauvek zatvorio vrata stadiona u Humskoj.

Stav generalnog direktora Vazure smo mogli da vidimo, a biće još zanimljivije kako će trener Igor Duljaj reagovati na sve ovo, s obzirom da je i tokom jeseni ukazivao da postoje određeni finansijski problemi koji utiču na njegove igrače.

On će se pred put u Surdulicu na meč sa Radnikom obratiti javnosti na pres konferenciji, koja je zakazaka za sutra, s početkom u 11 časova. Pitanje o Severini će za navijače sada biti verovatno značajnije od najave same utakmice...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke