Šta će reći u Partizanu? Suma doneo tri boda Gvineji!

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 09.09.2018.
21:36
Izvor: Sportske.net

Teško je objasniti šta se dešava sa Sejdubom Sumom. U Partizanu ne ide, reprezentaciji Gvineje večeras doneo tri boda.

FK Partizan
FK Partizan

Povezane vesti

Fudbalski klub Partizan aktivno radi na tome da Sejduba Suma do 17. septembra bude prosleđen Makabiju iz Haife koji je spreman da ga pozajmi do kraja sezone.

Najskuplje plaćeno pojačanje u istoriji crno-belih ne može da računa na mesto u timu Zorana Mirkovića i viđen je na izlaznim vratima, ali mu zato u dresu sa državnim timom ide odlično.

Reprezentacija Gvineje upisala je večeras drugi trijumf u kvalifikacijama za Afrički kup nacija, a jedini gol u trijumfu nad Centralnoafričkom republikom postigao je upravo Sejduba Suma!


Suma je pogodio u 82. minutu meča i tako doneo svom državnom timu pobedu koja bi mogla da znači i plasman na Afrički kup nacija, iako do kraja kvalifikacija ima još dosta da se igra.

Gvineja posle dva kola drži prvo mesto u Grupi H sa 6 osvojenih bodova, tri više u odnosu na Obalu Slonovače koju je savladala u prvom kolu.

Narednu utakmicu u kvalifikacijama za KAN Gvineja će odigrati 10. oktobra protiv Ruande, a videćemo da li će na tom meču Sejduba Suma nastupiti kao član izraelskog Makabija iz Haife.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nenad Van Sebe
Monday, 10.09.2018
10:01

Upravo ono što pričam danima unazad - Da, treba mu dati centralno mesto u timu Partizana i zasnivati igru na Sumi. A šta mi radimo? Tri utakmice vezane nema zbog ko zna koga!

avatar
Душан Терић
Sunday, 09.09.2018
23:58

Bice da on kod nas nema sa kim da igra. Sve duduci

avatar
bagra
Sunday, 09.09.2018
23:22

Da kazu mars napolje i ne vracaj se vise

avatar
PARTIZAN ŠAMPION \'18
Sunday, 09.09.2018
21:55

Šta bre šta će reći u Partizanu? Šta će reći ovi što su pisali da je poremećen, a???

avatar
BloodY RippeR
Monday, 10.09.2018
01:39

Ja pricam da je Suma dobar igrac ali smo mu mi takav pritisak nametnuli da on samo upada u sve jacu blokadu. Daje mu se minutaza na kasicicu a ocekujemo da na svakih 10-15 min daje po gol. Verujem da kad bi mu omogucili da igra iz utakmice u utakmicu od prvog do poslednjeg min da bi posle 6 meseci usao i u formu i oslobodio bi se pritiska koji smo mu nametnuli.