Šta je ''Arena Sport'' spremila za Milan - Zvezda?

Autor: Darko Mitrović
sreda 24.02.2021.
18:47
Izvor: Sportske.net, TV Arena sport

Višečasovni program posvećen spektaklu na San Siru.

Screenshot/You Tube
Screenshot/You Tube

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde sutra od 21 čas vodiće odlučujuću borbu za plasman u osminu finala Lige Evrope protiv Milana.

Prvi meč u Beogradu prošlog četvrtka završen je nerešenim rezultatom 2:2, pa i jedni i drugi imaju realne šanse za prolaz dalje.

TV prenos ćete i ovoga puta moći da gledate na Areni Sport i RTS-u, s tom razlikom što će na ''Areni'' biti emitovan višečasovni specijalni program posvećen ovoj utakmici.

Šta će taj program sadržati danas je i otkriveno.

''TV Arena sport i ovaj put priprema specijalan program posvećen utakmici Milana i Crvene zvezde. Svi koji u četvrtak budu uz Arena sport 1, imaće priliku da uživaju u bogatom sadržaju, pričama zanimljivih gostiju, ali i stručnim analizama, pre i posle utakmice.

Gosti u studiju biće bivši igrači Zvezde Nenad Sakić i Dragan Mladenović, akter utakmice protiv Kjeva u Veroni, u kojoj su crveno-beli oktobra 2002. zabeležili jedinu pobedu na tlu Italije. Iz Rumunije će se javiti Ivan Gvozdenović, igru Milana analiziraće Filip Đuričić i Miloš Vulić. Uživo iz grada mode i sa "San Sira" javiće se naši komentatori Nenad Milovanović i Miloš Milićević.

To naravno nije sve, pripremili smo još mnoštvo zanimljivih izjava, anketu, dok će sporne detalje ocenjivati Zdravko Jokić.

Specijalna emisija počinje dva sata pre početka utakmice, u 19 časova'', saopšteno je iz Arene Sport.

-



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke