Šta je Borjan rekao u lice Donarumi?

Autor: Darko Mitrović
petak 26.02.2021.
23:51
Izvor: Sportske.net, Kurir

Nažalost, nikad nećemo saznati da li je bio u pravu...

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Sudija Hesus Hil Manzano sinoć je na San Siru šokirao Zvezdine fudbalere odlukom da ne dozvoli izvođenje kornera u nadoknadi vremena jer je baš u tom trenutku isteklo predviđenih tri minuta.

Nezadovoljstvo crveno-belih je utoliko veće jer su korneri njihovo najjače oružje ove sezone, a osim toga, i u Beogradu su baš u nadoknadi posle kornera postigli gol preko Pavkova za 2:2.

Nažalost, sinoć nisu dobili tu priliku da eventualno dotuku Milan, a Zvezdin kapiten Milan Borjan je ubeđen da bi njegov tim postigao gol posle tog kornera.

To je rekao u lice i golmanu Milana Đanluiđiju Donarumi.

"Pitao me je zašto se bunim, a rekao sam mu da je to zato što znam da bismo dali drugi gol, a da su oni srećni jer su bili uplašeni da izvedemo taj korner. Posle smo se ispred svlačionice zagrlili i pozdravili, to je ta čar fudbala. Sve što se dešava na terenu, ostaje na terenu, posle kada se uđe u svlačionicu život ide dalje", naglasio je Borjan, a prenosi ''Kurir''.

On je još jednom pružio podršku Marku Gobeljiću koji sinoć nije imao svoje veče protiv Milana.

''Pravi zvezdaši znaju ko je Marko Gobeljić i veruju u njega kao što veruju u mene i sve ostale igrače...Velika podrška za mog brata'', poručio je Borjan.

-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke