Šta je Dekiju danas bilo ''fenomenalno''?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 15.03.2021.
18:08
Izvor: Sportske.net

Zvezda blizu perfekcije.

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Loše je počelo danas za Zvezdu, ''Zmajevi'' su poveli već na startu meča lepim golom Stojsavljevića, potom odolevali pola sata, a onda je Zvezdin kvalitet počeo da dolazi do izražaja i na kraju aktuelni šampion je slavio sa 4:1.

Posle meča, trener Crvene zvezde Dejan Stanković je pohvalio i svoje igrače, ali i teren na kojem se igrala današnja utakmica, iako je kiša otežavala posao i jednima i drugima.

''Teren je bio fenomenalan. Da smo mogli da biramo, a da ne bude Marakana, ovaj teren je perfektan. Uslovi su bili korektni, fenomenalni. Ja sam zadovoljan, izuzev prvih pet, ostalih 85 minuta je bilo na visokom nivou. Nemam šta da kažem momcima. Namestili smo se dobro, stvorili baš dosta šansi. Moramo malo i da ispoštujemo sami sebe, da verujemo da ćemo da damo gol kad smo u završnici, malo samo više posvećenosti i vere da možemo da damo gol, ostalo je bilo odlično'', zaključio je Stanković u razgovoru za ''TV Arena Sport''.

Trener Voždovca Jovan Damjanović je naglasio da je kvalitet protivnika presudio danas i da njegov tim realno nije mogao više.

''Dali smo jako lep gol na početku, Stojsavljević ima 17 godina i to me raduje. Ovo je realnost, ali čestitam mojim momcima na odnosu, idemo dalje'', zaključio je Damjanović.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke