Šta je sa Nemanjom Motikom?

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 09.09.2022.
09:40
Izvor: Sportske.net

Došao je kao jedno od najskupljih pojačanja, ali...

Pedja Milosavljevic/STARSPORT/2022
Pedja Milosavljevic/STARSPORT/2022

Povezane vesti

Crvena zvezda je pre devet meseci dovela Nemanju Motiku, mladog fudbalera koji je do tada nastupao za drugi tim Bajerna iz Minhena, najavljen je kao veliko pojačanje i plaćen je oko 2 miliona evra.

Nastupao je kod Dejana Stankovića, dobio je šansu i protiv Rendžersa, dao je i jedan gol (protiv Radničkog iz Kragujevca u pobedi 4:1), i ispostavilo se da je to njegov jedini gol u dresu crveno-belih do sada.

Igrao je preko leta na U19 Evropskom prvenstvu, ali nije mnogo pokazao i reklo bi se da su ga vršnjaci sustigli, a ono što je posle toga usledilo samo je dodatno uticalo na njegovo samopouzdanje. 

Dejan Stanković mu nije pružao šansu, čak se pominjala pozajmica u Napredak, ali je ovaj momak ostao u Crvenoj zvezdi i sada se bori za mesto u timu, a učinak mu je - nikakav. 

Nije dobio šansu ni kod Milojevića, nekada je na klupi, a nekada ni među tim igračima, pa se postavlja jasno pitanje da li su pomenuta 2 miliona opravdano potrošena za igrača koji ne dobija šansu. 

Konkurencija jeste paklena i Motika je veoma mlad, ali kao jedno od najskupljih pojačanja Crvene zvezde u poslednjih desetak godina, čini se da je već morao da pokaže makar malo kvaliteta.

Za sada ga ne vidimo...

Kompletnu ponudu AdmiralBeta za domaću Super ligu možete videti OVDE!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Колатерална Штета
Friday, 09.09.2022
13:58

Da je imao imalo kvaliteta i talenta, ne bi ga Bajern pustio za samo 2 miliona...