Šta je Saša Ilić promenio u igri Čukaričkog?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 04.10.2021.
19:50
Izvor: TV Arena sport

''Brđanima'' sve bolje ide pod njegovim vođstvom.

Pedja Milosavljevic / STARSPORT
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Saša Ilić je mnogo toga preturio preko glave tokom duge i trofejne igračke karijere, ali ove sezone tek počinje klupsku karijeru u ulozi šefa stručnog štaba.

On je za to dobio priliku u Čukaričkom sa kojim ostvaruje sve bolje rezultate, a najnovija pobeda izborena je na TSC Areni gde su ''Brđani'' savladali domaći TSC da 2:1 i preuzeli treće mesto na tabeli.

Posle tog meča, defanzivac Čukaričkog Miladin Stevanović je u razgovoru za TV Arenu Sport pokušao da objasni šta je sve Ilić promenio u igri ovog tima u odnosu na prethodni period.

''Svaka promena dobro dođe, pogotovo kada dođe kvalitetan trener i čovek kao što je Saša Ilić. Uneo je napadački mentalitet, da igramo ka napred, dao nam je neku slobodu, što ne kažem da nismo imali, ali je dosta promenio u ofanzivnom delu.

Još tu ima prostora za napredak, pogotovo što ne koristimo sve šanse koje stvorimo. Saša je tek došao i nadam se da ćemo biti sve bolji i bolji.

On je legenda srpskog fudbala i sada je na mestu trenera gde mu je sve to novo. Po mom mišljenju se odlično snašao iako je početnik u tome, ali svi znamo ko je Saša Ilić i koliko znači srpskom fudbalu'', izjavio je Stevanović.

On je takođe izrazio oduševljenje novim stadionom TSC-a, uz nadu da će takvih objekata uskoro biti još više u Srbiji.

''Zaista je fenomenalno, po meni je najbolji stadion u Srbiji, svi smo bili oduševljeni'', naglašava Stevanović.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke