Šta je Slot smislio za Partizan, ovaj kvartet napada crno-bele?

Autor: Darko Mitrović
sreda 09.03.2022.
21:29
Izvor: Sportske.net

Imaju i Holanđani kadrovskih problema, ali i dovoljno kvalitetnih alternativa.

EPA-EFE/MARTIN DIVISEK
EPA-EFE/MARTIN DIVISEK

Povezane vesti

Pred Partizanom je novi evropski izazov, najveći od početka sezone, i to u osmini finala Lige konfrencija.

Crno-beli će u četvrtak od 18.45h dočekati holandski Fejenord u čijem sastavu nema najboljeg strelca ekipe, ofanzivnog veziste Gusa Tila koji odrađuje suspenziju zbog kartona. Kako sada stoje stvari, tim iz Roterdama bi u Humskoj mogao da nastupi i bez napadača Brajana Linsena koji ima problema sa povredom i prema informacijama holandskih medija, propustio je poslednji trening pred utakmicu.

Ukoliko on ne bude bio spreman, napad Fejenorda predvodiće 27-godišnji Brlgijanac Siril Desers koji je na šest mečeva u Ligi konferencija postigao četiri gola, pa ova rokada baš i ne deluje kao povoljna okolnost po ekipu Partizana.

Mesto Gusa Tila zauzeće 32-godišnji ofanzivni vezista Jens Tornstra koji uglavnom dobija priliku sa klupe, ali je bio starter nedavno protiv AZ-a, kada je Fejenord poražen sa 2:1. Prethodno je u startnih 11 zaigrao u još jednom derbiju, protiv Ajaksa krajem prošle godine, kada je Fejenord doživeo još jedan poraz.

Po bokovima u napadu će delovati sjajni Kolumbijac Sinistera po levoj i najverovatnije Iranac Jahanbakš po desnoj strani.

Očekivanih 11 Fejenorda:

Bijlou - Pedersen, Trauner, Senesi, Malasija - Orsnes, Kokču - Jahanbakš, Tornstra, Sinistera - Desers.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke