Šta je sporno u Borjanovim bravurama? /TVITOVI/

Autor: Darko Mitrović
sreda 16.02.2022.
22:31
Izvor: Sportske.net

Dosta komentara večeras ima i na ovu temu.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Crvena zvezda je tek posle penal-serije uspela da izbori plasman u četvrtfinale Kupa Srbije. U regularnom toku meča večeras na ''Rajku Mitiću'' Crvena zvezda i Radnički iz Niša igrali su bez golova, 0:0, a posle penala crveno-beli su slavili sa 3:2, uz čak četiri odbranjena penala Zvezdinog golmana i kapitena Milana Borjana.

Tokom meča on je uglavnom bio bez posla, jer je Zvezda imala potpunu inicijativu, ali je na kraju upravo Borjan izrastao u junaka utakmice.

Posle meča, na društvenim mrežama se dosta komentarišu ti odbranjeni penali, uz polemiku da li je Borjan prerano napuštao gol liniju i da li je sudija Srećković trebalo da reaguje.

Ovu temu su pokrenuli navijači Partizana na društvenim mrežama, u prilogu su neke od njihovih reakcija, a za očekivati je i da narednih dana neko od sudijskih eksperata iznese svoje mišljenje i o ovome, ali i o još nekim spornim detaljima tokom meča.

Podsetimo, Zvezda TV je tokom utakmice skrenula pažnju na još jedan nedosuđeni penal za Zvezdu tokom drugog poluvremena.

*


*

*

*

*



Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke