Šta je Vazura govorio uoči duplog poraza na Banovom brdu?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 23.04.2023.
22:54
Izvor: Sportske.net

Ono što ''mora'', izgleda da ipak ne mora da bude.

2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Pre samo nedelju dana je izgledalo da je drugo mesto ipak dostižno za Partizan do kraja sezone, ali posle dva poraza od Čukaričkog u razmaku od samo tri dana, vicešampionska pozicija deluje kao ''nemoguća misija''.

I ne samo to, nego će Partizan teško i do trećeg mesta koje u ovom trenutku zauzima TSC, sa pet bodova više od crno-belih.

Već u sredu je 170. večiti derbi, pa je situacija u Humskoj alarmantna i očekuju se neke nove odluke po hitnom postupku.

A dok se to ne dogodi, prilika je da se podsetimo šta je generalni direktor kluba Miloš Vazura rekao pre nepunih nedelju dana, uoči dva uzastopna duela sa Čukaričkim na Banovom brdu.

''Naravno da će biti veliki neuspeh, ako ne budemo uspeli da obezbedimo kvalifikacije za Ligu šampiona. Borba za titulu je odavno završena, a na nama je sad da jurimo to drugo mesto. To nam je glavni prioritet. Moramo da budemo ispred TSC i Čukaričkog na kraju'', preneo je portal ''Republika'' 18. aprila.

On je tu izrazio veru da će trener Duljaj da vrati ekipu na pobednički put i ponovio da Partizan ''mora'' da izađe iz krize, ali od tada su crno-beli doživeli još dva poraza.

Usput je prokomentarisao i zahteve navijača za promenom rukovodstva kluba i uzvratio novim obećanjem za ''napad na titulu'' u sledećoj sezoni.

''Nikada nisam razmišljao o povlačenju, već kada me napadaju ja se trudim da radim sve više. Na sve načine želim da sredim situaciju u klubu kako bi crno-beli naredne sezone bili bolji.

Takođe, vidim da se pominje kako nema navijača na stadionu, ali to nije tačno. Nije ih bilo na jednom meču, jer je bio radan dan, ali dok smo igrali u Evropi bilo je navijača.

Na kraju sezone očekuju nas velike promene, tu prvenstveno mislim na igrački kadar, to je sigurno.

Želimo da napravimo kvalitetan tim, koji će napasti titulu. Žao mi je što ove sezone nemamo bolje rezultate, ali prosto tako se desilo'', zaključio je on.

Večeras je trener Duljaj najavio razgovor sa čelnicima kluba, i da će im postaviti određena pitanja o svom daljem statusu. Čekamo epilog...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke