Šta još treba da se dogodi da De Medina zaigra za Partizan?

Autor: Darko Mitrović
sreda 13.03.2024.
20:36
Izvor: Sportske.net

A mislili smo da bi igrao od početka drugog dela sezone da ga nije ujeo pas...

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Jedno od atraktivnijih pojačanja Partizana ove sezone bio je i belgijski štoper Natan de Medina, koji je u septembru kao slobodan igrač došao u Humsku iz nemačkog Braunšvajga.

S obzirom da se radi o igraču koji je stasao u Anderlehtovoj omladinskoj školi, a kasnije igrao i za Muskron i nemačku Arminiju Bilefeld, verovalo se da bi mogao da pomogne crno-belima ove sezone, ali za ovih šest meseci od njegovog dolaska još uvek nije debitovao u Superligi Srbije!

Upisao je samo dva nastupa za crno-bele, oba u Kupu Srbije, ali s obzirom da nije prošao letnje pripreme sa Partizanom, očekivalo se da će u prolećnom delu sezone činiti štoperski tandem sa Markovićem.

Međutim, pred sam start drugog dela sezone i utakmicu Partizana protiv Javora u Ivanjici, pojavila se vest da je De Medinu ujeo pas i da zato nije mogao da nastupi u tom meču.

On se, naravno, od te povrede brzo oporavio, ali trener Duljaj se i dalje ne usuđuje da mu pruži priliku u superligaškim mečevima.

U međuvremenu je Partizan doveo još jednog štopera Bojana Kovačevića koji je i bez priprema za crno-belima odmah debitovao i odmah postao standardni prvotimac.

Danas protiv Napretka (0:1) Kovačević nije mogao da nastupi zbog povrede, ali ni to nije bio dovoljan razlog da De Medina dobije Duljajevo poverenje...

On se ovoga puta odlučio za Filipovića, koji je igrao u štoperskom tandemu sa kapitenom Markovićem koji je prethodnih dana takođe imao problema sa povredom...

Posle svega, ostaje nam da postavimo pitanje iz naslova, šta još treba da se dogodi da De Medinu konačno vidimo na trenu u superligaškim mečevima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke