Šta Jović ima da poruči Đuričiću: "Ronaldo me iznervirao, ovde mi više prija nego u Realu"

Autor: Nemanja Janošev
četvrtak 02.09.2021.
08:16
Izvor: Sportske.net

Lukin prvi gol u svim takmičenjima još od aprila.

Fudbalski savez Srbije/Priintscreen/Youtube
Fudbalski savez Srbije/Priintscreen/Youtube

Povezane vesti

Napadač reprezentacije Srbije Luka Jović bio je raspoložen nakon pobede nad Katarom u kojoj je i on doprineo pogotkom u 18. minutu.

Posle dodavanja Vlahovića, Jović je solirao, lako i spretno završio akciju za dupliranje prednosti "orlova", a čitavu akciju pokrenuo je Filip Đuričić, koji je mogao da zabeleži asistenciju tokom meča, smatra Jović i viče mu:

"Fićo, odigraj nekad loptu, možda bih još koji dao", rekao je, da bi se u pozadini čulo: "Ne preteruj".

Katar nije potcenjen, rano vođstvo i ubedljiva pobeda koja je mogla biti još veća.

"Dobro smo otvorili utakmicu, shvatili smo ozbiljno protivnika iako ga navijači možda nisu tako gledali.  Ušli smo jako, pokazali da smo bolji i utakmicu priveli kraju".

Ponovo o Đuričiću...

"Dali smo mu pun džak lopti da ponese kući, nadamo se da će protiv Luksemburga pokušati to i da odigra", kazao je Jović uz osmeh.

Kako priznaje, iznervirala ga je vest da je Kristijano Ronaldo sa dva gola u završnici doneo pobedu Portugaliji protiv Severne Irske.

"Pa jeste, pratili smo, ali kažem, sve je do nas. Ako budemo pobedili sve do kraja... Ako se ne varam, poslednja utakmica je u Portugaliji i neće biti boljeg načina da dokažemo da zaslužujemo Svetsko prvenstvo nego da ih pobedimo na njihovom terenu".

Igrao je u duetu sa Dušanom Vlahovićem, dok je iza vrebao Filip Đuričić, što je postavka koju mu, za razliku od kluba, veoma odgovara.

"Da se primetiti u klubu, meni više prija da igram sa dva napadača. To je formacija u kojoj ja bolje igram i u kojoj mogu da pokažem više svojih kvaliteta nego kad igram sam. Nadam se da ćemo svi nastaviti isto", završio je Luka.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke