Šta posle Kangve i Bukarija? ''Ako Ohi bude odlazio...''

Autor: Darko Mitrović
utorak 21.06.2022.
15:32
Izvor: Sportske.net

Zvezdin sportski direktor otkrio dalji plan u prelaznom roku.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Crvena zvezda će sledeće sezone biti još jača!

To je zaključak sportskog direktora šampiona Srbije Mitra Mrkele posle realizovanih transfera Kingsa Kangve iz ruskog Arsenala i Osmana Bukarija iz belgijskog Genta.

Navijačima nikad nije dosta pojačanja, a da li će ih u Zvezd biti još tokom leta?

''Pratimo situaciju i u zavisnosti od odlazaka pravimo kombinatoriku za svaki slučaj. Pratimo igrače, napomenuo sam da smo zadovoljni sa igračima koje smo doveli. Sa Kangvom i Bukarijem smo sigurno jači nego prethodne sezone. Videćemo šta će doneti budućnost, prelazni rok traje dugo do 31. avgusta moguće je dosta toga očekivati. Sigurno da pratimo situaciju i pokušaćemo da izvučemo korist'', izjavio je Mrkela na današnjoj Bukarijevoj promociji..

A kada su potencijalni odlasci u pitanju, nije nemogiće da ''Marakanu'' napusti zimsko pojačanje, norveški napadač Ohi Omoijuanfo u slučaju dobre ponude.

''Ohi je došao kao slobodan igrač. Postigao je devet golova u prvenstvu i dva u kupu što je odličan učinak za napadača. Kada je dolazio imali smo dogovor da ako se pojavi povoljna prilika da može da ide. Uvek smo u pripravnosti, pratimo situaciju. Ako Ohi bude odlazio doći će novi igrač na njegovu poziciju'', objasnio je Mrkela.

Sve što se radi na dovođenju pojačanja, radi se u dogovoru sa trenerom Dejanom Stankovićem.

''Pričamo sa Dejanom Stankovićem i stručnim štabom gotovo svakodnevno. Pratimo situaciju sa mladim igračima i dogovaramo se šta je najbolje za njihovu budućnost. Za neke fudbalere ćemo još pre odlaska na pripreme imati pozajmice, a konačnu odluku ćemo doneti kada se ekipa vrati iz Slovenije'', zaključio je Mrkela.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke