Šta rade Partizanovi skauti? Kralj zadovoljan, Andrade danas debituje?

Autor: Darko Mitrović
utorak 28.06.2022.
09:24
Izvor: Sportske.net, Kurir

Može li to bolje i efikasnije?

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Partizan još uvek nije kompletirao ekipu za sledeću sezonu koja počinje već 8. jula, a veliku ulogu u angažovanju novih pojačanja trebako bi da odigra Partizanova skautska služba na čijem je čelu Ivica Kralj.

Do sada je Partizan angažovao desnog beka Aleksandra Filipovića, levog beka Zlatana Šehovića i vezistu Patrika Andradea, a poslednjih dana se najavljuje i transfer krilnog igrača Miloša Pantovića iz Voždovca.

Međutim, tu se uglavnom radi o igračima sa kojima je novi trener Partizana Ilija Stolica ranije sarađivao i jasno je da je imao ključnu ulogu u njihovom dovođenju. Ipak, Ivica Kralj je zadovoljan kako rade Partizanovi skauti, iako crno-belima treba bar još dva-tri pojačanja, a nova sezona samo što nije počela.

''Imamo desetak skauta, kao i skaute za omladinsku školu. Sve su to bivši treneri i igrači, koji stalno prate interesantne fudbalere za naš klub. Trudimo se da na vreme prepoznamo kvalitet neophodan za Partizan, od golmana do napadača. Za sada smo zadovoljni, ali trudićemo se da u narednom periodu budemo još bolji'', izjavio je Kralj za ''Kurir''.

Partizan će danas na pripremama u Sloveniji imati novu proveru. Posle minimalnog poraza od Kluža, crno-beli danas će odmeriti snage sa ekipom Spartaka iz Trnave, u čijim redovima je Kralj svojevremeno završio golmansku karijeru.

AdmiralBet je već objavio kvote za pobednika sledeće sezone Lige šampiona. Da li će to biti Mančester siti na koga je kvota 3.75, Liverpul sa kvotom 5.60 ili, na primer, Real na čiju novu titulu je kvota fenomenalnih 12.00?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke