Šta se dešaalo u Zvezdi jutro posle derbija? Mrkelina podrška Milojeviću, uz poruku: ''Jasno se vidi da je Zvezda dala regularan gol''

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 23.09.2019.
21:46
Izvor: Sportske.net, TV Arena sport

Sportski direktor Crvene zvezde ne menja stav od sinoć, ali uz čestitku rivalu na pobedi.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Osim štopera Partizana Strahinje Pavlovića, i sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela je večeras bio gost na TV Arena Sport.

Glavna tema - 161. večiti derbi, koji je Partizan dobio sa 2:0.

Zvezda nije imala nijedan šut u okvir gola, trener Milojević je sinoć kritikovan od strane dela javnosti zbog izbora sastava za ovaj meč, pa i formacije sa tri štopera.

Ipak, Mrkela mu je pružio punu podršku, otkrivši i šta se jutros dešavalo.

''Mislim da nema mnogo šta da se doda, ja sam posle meča odmah čestitao na pobedi, mislim da su bolje ušli u utakmicu, da je naša ekipa nedopustivo mlako ušla u meč, da igrači nisu ispoštovali ono što je trener Milojević tražio od njih, a bio sam na sastancima uoči derbija. Za svaku osudu je kako su juče igrali'', oštar je Mrkela.

''Igrali smo mi mnogo puta sa tri igrača u poslednjoj liniji.

Ja u trenera Milojevića imam apsolutno poverenje, on je neko ko je nama doneo mnogo toga, ko je uradio ogroman posao za Zvezdu, sve što je doneo kao odluku bilo je ispravno, ne radi se o tome da li je bio ovaj sistem, radi se o pristupu koji nije bio dobar kod naših igrača, o nepoštovanju nekih zahteva koje je Milojević postavio pred igrače.

Oni su jutros na sastanku pretrpeli kritiku od strane trenera Milojevića i od mene'', objašnjava Mrkela.

Jedan od igrača koji je zaslužio pohvale večeras bio je vezista Miloš Vulić.

''Miloš Vulić je u poslednje vreme počeo da dobija šansu i juče je bio jako dobar. On je svakako neko na koga Zvezda u budućnosti računa'', naglasio je Mrkela.

Kada je u pitanju nepriznat gol Milunovića, mišljenje nije promenio. Naprotiv, deluje da je još sigurniji da je Zvezda oštećena.

''Ono što sam rekao, stojim iza toga. Jasno se vidi da je Zvezda postigla regularan gol, pri rezultatu 0:0. U tih poslednjih deset minuta se desilo mnogo toga, što je doprinelo opštem utisku na stranu Partizana'', naglasio je Mrkela.

Potom se nadovezao i na ono što je Zvezdan Terzić danas govorio o ''hajci'' iz Partizana.

''To je jedna hajka koja traje nekoliko godina, koja se tiče svega što Zvezda radi, i to je jedna neprincipijelna hajka. Hteli smo da igramo pravi sportski derbi, koji se ipak završio kardinalnom sudijskom greškom.

Neko će reći da se igrači nisu bunili, ali mi smo tražili da igrači ne reaguju na sudijske odluke. Igrači oba tima su bili korektni i doprineli da derbi na terenu protekne kako treba'', konstatovao je Mrkela.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

15 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Comandante
Tuesday, 24.09.2019
14:33

Sta kase ovaj tip Mrkela,usli mlako,te nisu ispostovali dogovor,te ovo,te ono ali istina je da ih Savo Milosevic rastura u paramparcad...........

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Tuesday, 24.09.2019
11:33

Oni mogu da nas pobede samo na kradju, pljacku i otimacinu jer su suvise mali klub za jednu evropsku i svetsku, a nasu pravu srpsku Zvezdu.

avatar
Nenad Šmigić
Tuesday, 24.09.2019
10:21

ladno nije bilo faula na Stojkovicu..nije ga takao Zander,cist gol ko suza..otisao golman u prazno,kakva kradja !!!!!

avatar
GlasRazuma
Tuesday, 24.09.2019
09:49

I Mrkela i Terzic veoma dobro vide da Zvezda u ovoj kalendarskoj godini nije odigrala ni jedan jedini dobar mec....onako kako bi trebala. Zvezda treba da igra lepo,napadacki,da dominira....to je Zvezda i ja sam uz takvu rastao 46 godina. Milojevic je od zvezde napravio inferiornu ekipu na sve druge nama ravne. Doveo nas je do toga da igramo bunkere protiv Suduve,Helsinkija,Kopenhagena,Y.Boys-a,Partizana....a nekada smo smelo i hrabro izlazili na crtu svakom ko bi nam bio protivnik,pa makar to bio i Bajern,Milan,PSV.....itd. Jedno znam,a to je....da je Prosinecki imao ovaj kvalitet....mi bi igrali moderan evropski fudbal !!!!!

avatar
GlasRazuma
Tuesday, 24.09.2019
09:38

Apsolutno se ne slazem sa Mrkelom u tezi da je sistem ispravan a da pristup nije dobar !!!! Kako mozes da pricas o tome da je sistem dobar kad nekoliko utakmica za redom nismo uputili sut u okvir protivnickog gola???? Ovde je najmanje do igraca,najmanje !!!! Problem je sto Milojevic ne znam da napravi igru,sto ne igramo napad,zato sto je od Garsije i La Pare napravio bekove,zato sto je unistio Mirka Ivanica,zato sto je unistio Ebisilija,zato sto je unistio Kafua.....zato sto kod njega ne prolaze oni koji znaju fudbal,prolaze samo oni sto umeju da trce i kvare igru... Milojevic ne bi trpio ni Marka Marina koji skoro da ne igra odbranu,nego je ovaj toliko veliko ime za nase uslove da Milojevic ne sme ni da pomisli da se poigra sa tim. Jedini krivac za ovu tuznu igru je Vladan Milojevic i niko drugi !!!!!

avatar
Old_school
Tuesday, 24.09.2019
06:41

Mrkela, ne skreci sa teme. Igrali smo 15 minuta. I to je to. Jadno i bedno. Tacka.

avatar
Matrix
Monday, 23.09.2019
23:59

To je opravdanje za bedu od fudbala koju igrate? Sram te bilo. Zvezda je jedva centar prelazila. Da je sudija i hteo da nam pomogne svirajuci nam penal nije mogao zato sto do njihovog dela nismo ni dosli. Dva pasa ne znate da vezete. Indjija kad igra presing na nasim igracima mi loptu ne umemo da dodamo. Bar 30 odsto smo slabiji nego prosle godine. Imamo li nekada nekoga iz omladinske skole??? U stvari dovedite jos 5 Zandera, Ivanica...i gledacemo porno film u LŠ. U stvari nama su Partizan i Indjija dovoljni. Od grobara se plasite kao da su Mancester Siti

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Monday, 23.09.2019
22:05

Nije tačno da je neka ekipa loše ušla u meč jer su prvih 15-20 minuta najbolji deo derbija jer je i zvezda tada igrala, a onda je totalno pala, znači uopšte se ne radi o ulasku u meč. Nakon tih 20-ak minuta Partizan je bio bolji sve do kraja utakmice tako da nije ni tačno kako Mrkela želi da predstavi da je Partizan nešto rešio u poslednjem minutu. Zar vam ne pada na pamet da vaš trener traži od igrača da ispune što ne mogu pošto je često nezadovoljan svojim igračima i malo pa malo i kaže kako nisu ispunili njegove zahteve. Za mnogo blaže kontakte od ovog koji je Žander inicirao nad Stojkovićem zvezda konstantno dobija penale decenijama, da je igrač Partizana uradio igraču zvezde to što je Žander Stojkoviću vi biste tražili pena. Plašite se svojih navijača da im podnesete račun gde ste i na šta potrošili 60 miliona € pa je najzgodnije oplesti po Partizanu kako je on perfidno navukao sudiju da mu pomogne u toj situaciji, a šta ćemo sa ostalim tokom utakmice, jel možda sudija sudio tokom cele utakmice za Partizan da vi niste mogli da još jednom šutnete u okvir Partizanovog gola osim kod tog prekršaja? Jel za to sudija kriv jer nije bio kao sudija protiv Inđije ili Partizan koji nije hteo da se skloni kao javor, radnički, mladost, spartak i vojvodina? Na koja pojačanja ste potršili 60M € ili 30M € koliko sami kažete da ste pukli za "pojačanja"?

avatar
REVØLT
Monday, 23.09.2019
21:59

Gde ste bili posle onoliko odluka na nasu stetu, gospodo zvezdasi. Ne kazem da nasi pricaju kad vas sudije ostete svake prestupne, ali, brate mili, sigurno ni ne galame toliko kao neke seka-perse...

avatar
MilošPB
Monday, 23.09.2019
22:36

Gol Bena (pretposlednji derbi) i ovaj derbi su tri zadnje utakmice. Kukate godinama oko gola iz gol-auta, a ćutite o laktu Đurđevića. Mi oštećeni za 3 gola a vi za jedan, a kukate 10 puta više. A ne radi se samo o golovima. Ukucaj Majstorije Leonarda Da Souze i pokušaj da mi objasniš 20 sekund. Ni žuti. Nikakav previd jer je sudija na 4m.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Tuesday, 24.09.2019
11:34

Na svakom derbiju smo uvek mi osteceni, a vasa najveca steta i steta srpskog fudbala je to sto se vi takmicite u srpskoj Super Ligi.

avatar
REVØLT
Tuesday, 24.09.2019
01:29

Ja ni o cemu ne cutim.