Šta se dešava, gde je Partizan na RTS-u?!

Autor: Darko Mitrović
utorak 03.08.2021.
10:45
Izvor: Sportske.net

Ima još vremena da se sve promeni, ali...

Srdjan StevanovicStarsport.rs ©
Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

Povezane vesti

Večeras i u četvrtak uživaćemo u novim evropskim nastupima naših najboljih klubova, a sve počinje utakmicom između Crvene zvezde i Šerifa iz Tiraspolja, večeras od 21 čas na ''Rajku Mitiću''.

Biće to prvi meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona, a TV prenos je obezbeđen i na RTS 1 i na TV Arena Sport 1.

Ali, ako navijači Crvene zvezde nemaju razloga za brigu kada je u pitanju TV prenos, a osim toga će desetine hiljada njih moći i da sa tribina bodre svoje ljubimce, pristalice Partizana još čekaju da se TV prenos meča u Sočiju uvrsti u programsku šemu RTS-a.

Crno-beli u četvrtak od 18 gostuju na ''Fišt'' stadionu u Sočiju, u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencija, ali za sada je TV prenos najavljen samo na Areni sport 1. RTS je u tom terminu predvideo Beogradsku hroniku, pa emisiju ''Oko''. Videćemo danas i sutra, ne bi bilo prvi put da se TV prenos obezbedi u poslednji čas.

Što se tiče Čukaričkog i Vojvodine, i oni nastupaju u četvrtak, ali ćete prenose njihovih utakmica moći da gledate u direktnim TV prenosima na RTS 2.

Vojvodina u četvrtak od 18:55h dočekuje austrijski LASK, a TV prenos je, osim na RTS 2, obezbeđen i na Areni sport 2. Čukarički će igrati dva sata kasnije protiv Hamarbija u Humskoj, uz prenos i na RTS 2 i na Areni Sport 1.

Screenshot/rts.rs

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke