Šta se dešava sa Fejsom? Stanojević frustriran!

Autor: Aleksandar Golubović
sreda 09.03.2022.
13:00
Izvor: Sportske.net

Neće još dugo na teren.

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Kada se krajem januara Ljubomir Fejsa vratio u Partizan, delovalo je da su crno-beli dobili neophodak "sastojak" u timu u odlučujućim borbama u Evropi i povratku šampionske titule.

U međuvremenu, bivši reprezentativac Srbije je prošao deo priprema sa timom iz Humske i sve je nagoveštavalo da će s prvim danima prolećnog dela sezone i debitovati.

Ostavio je utisak da je spreman da konkuriše za tim i zavredi minutažu nakon odlaska Aleksandra Šćekića, ali poslednje reči Aleksandra Stanojevića ne daju nadu.

Trener crno-belih je na konferenciji za novinare pred Fejnord rekao da je povreda Fejse teže prirode i da frustrirajuće deluje okolnost da ga još dugo neće biti na terenu.

Podsetimo, crno-beli su vratili i Marka Jevtovića zbog teške povrede Danila Pantića, ali deluje nedovoljno da rastereti van forme Bibrasa Natha i Miloša Jojića, odnosno preumornog Sašu Zdjelar.

Crno-beli grčevito brane dva boda viša u odnosu na Zvezdu, dok ih u prvenstvu očekuje teška borba protiv Fejnorda za plasman u četvrtfinale Lige konferencija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke