Šta se dešava sa ''Markecom'', kad se vraća? Šćekić se već oporavio

Autor: Darko Mitrović
petak 22.11.2019.
11:23
Izvor: Sportske.net, TV Partizan

Ima li ikakve šanse da se Lazar Marković pre zime priključi ekipi?

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC

Povezane vesti

Popularni ''Markec'' je, između ostalog, i na tu temu razgovarao sa Biljanom Obradović u najnovijoj epizodi ''Partizan News'' na TV Partizan.

Ima dobrih vesti, ali Marković još uvek nije mogao da potvrdi kada će se vratiti na teren.

''Dobro je, ide na bolje, očekujem da se vratim u najskorijem mogućem roku.

Ne boli me, radim vežbe, sad sam počeo sa trčanjem, ide na bolje.

Ovih dana ću da pričam sa doktorom, pa ćemo da vidimo. Srećom, nije bila potrebna operacija'', ističe Marković.

Usledilo je još jedno konkretno pitanje - Kako ti je u Partizanu?

''Prija mi, stvarno mi prija atmosfera u ekipi, osim te povrede stvarno sam se osećao dobro i baš mi nekako prija povratak i u Partizan, Beograd, Srbiju...'', potvrdio je Marković.

Probleme sa povredom imao je i Aleksandar Šćekić, koji je u meču sa Inđijom povredio koleno, na nosilima je iznet sa terena, ali srećom, povreda ipak nije bila teže prirode i on već trenira sa ostatkom ekipe.

''Nezgodno sam stao, dobio sam udarac u koleno i ono se malo uvrnulo. U prvom trenutku nije izgledalo dobro, ali posle snimanja dobro se završilo.

Želeo sam da igram u Engleskoj sa reprezentacijom, ali nikad ne znaš zašto je to dobro. Ostao sam ovde dase malo odmorim.

Nedelju dana sam odmarao, radio terapije ovde i počeo sam pre dva dana da radim sa ekipom, dobro sam, ne boli me ništa'', poručio je crnogorski vezista.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
magister
Saturday, 23.11.2019
03:37

Moram da ostavim komentar u nadi da će ga Markec pročitati.

Nije on prvi igrač koji je došavši do skupog transfera i obezbedivši se (verovatno) za ceo život, izgubio motivaciju i jednostavno - prerano završio karijeru. Slično se ponašao jedan od mojih ljubimaca, i po mnogo čemu sličan Markecu (za nijansu sporiji, ali i sa sjajnim rešenjima i smislom za kreiranje i igre i gol akcija, pa i realizaciju) - Dragan Ćirić. I on je potpisao veliki ugovor, i to za Barselonu, i on je dobio pogrešnu ulogu, jer nije mogao da se izbori za status, bio još nedovoljno sazreo igrač (iako vrhunski talenat) i on je zatim tavorio, povukao se u sebe, vratio se u Partizan, odigravao majstorski, ali nekako bez imalo strasti. Kao i Markec.

Sve što Markec radi, način na koji ulazi u utakmice je - pogrešno. On mora da se psihički pripremi za svaku utakmicu tako kao da mu od nje (od svake sledeće) zavisi sportska karijera (jer to jeste blizu istine), da igra sa željom da pobedi, da preuzima odgovornost, a da najveće majstorstvo primeni u zoni oko 20m od protivničkog gola, ma na kojoj poziciji da igra. Ako se vrati takav, izboriće ponovo reprezentativni dres i vratiće se u neki veliki Evropski klub na velika vrata, sada kao zreo čovek i sa boljim statusom i podrškom i trenera i saigrača (u Liverpulu ga je samo Rodžers zaista jedno vreme podržavao, a onda odustao od njega, dozvolio da ga saigrači izminiraju).