Šta se desilo na ''severu'' posle derbija, postoji li neki problem između Bena i Vujadina Savića?

Autor: Darko Mitrović
petak 12.06.2020.
10:09
Izvor: Sportske.net

Bivši kapiten je ovoga puta bio u ulozi najvatrenijeg navijača. Po završetku meča je sišao da pozdravi doskorašnje saigrače, ali...

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Crvena zvezda i ovog proleća slavi šampionsku titulu, ali raspoloženje svim Zvezdašima naglo je pokvario prekjučerašnji poraz u polufinalu Kupa od Partizana u Humskoj (1:0).

Sve je za crveno-bele još bolnije ako se ima u vidu da Zvezda još od 2012. godine nije osvojila Kup, da ovo takmičenje četiri puta uzastopno osvaja Partizan i da je sada na pragu petog uzastopnog trrofeja, ali i da Zvezda u poslednja četiri susreta sa Partizanom nije postigla nijedan gol!

Odmah posle meča, Zvezdini fudbaleri otišli su do severne tribine da pozdrave navijače, među kojima je bio i Vujadin Savić, koji je sišao da pruži podršku u teškim trenucima svakom igraču pojedinačno.

Svakom, osim - Benu?!

Taj detalj možete da pogledate OVDE, od trećeg minuta snimka koji su na svom YouTube kanalu ''Delije Sever Beograd'' objavili navijači Crvene zvezde.

Mnogima nije bilo jasno zašto je Savić preskočio Bena, da li ga je slučajno u gužvi izgubio iz vida, ili među njima postoji neki problem, u šta je sad počelo da se sumnja...
-
baner 1


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ČokoMoko
Friday, 12.06.2020
10:15

Čoveku su ladno dozvolili da sidje sa tribine na teren a u svojstvu je navijača? Prvo i osnovno, nije mi jasno šta on glumi a drugo ni ko mu je dozvolio da ulazi na teren i zašto? Cirkus u srpskom fudbalu se nastavlja!

avatar
Deki.Stankovic.5
Friday, 12.06.2020
12:26

Daj bre covece,vas Kimi silazio skidao kapitensku traku ,a ovaj ne moze da sidje dole kao da je ne znam sta,i nije prvi put da se ovako nesto desava,samo mi nisi jasan ti koji se kao cudis i jos spominjes cirkus inace poslednjih 20 godina nije cirkus,to sad odjednom,i ovakve stvari se nisu desavale i mi smo do juce bili pravna zemlja a odjednom to nismo i svako radi sta hoce,da,vazi,jos rece zgranuti navijac Partizana...

avatar
ČokoMoko
Sunday, 14.06.2020
22:21

Koji nas Kimi? Pa ako proveris moje komentare, videces da navijam za Zvezdu.... #DekiStankovicu! A drugo, koja je razlika konkretno, kada sidje Kimi i Vujadin? Nema care razlike, zato ja decu i ne vodim na stadion da gledaju nas fudbal, jer isto tako pored Kimija moze da sidje jos neki maloumnik i da opet raspali raketu na kontra stranu i ubije neko dete. E vidis sad, na osnovu cega je dozvoljeno Vujadinu da sidje? O tome se radi!