Šta se dogodilo sa evropskom Vojvodinom?

Autor: Darko Mitrović
utorak 29.09.2015.
19:24
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

Nekako u senci rezultatske krize koja potresa Partizan, još jedna ekipa koja je letos ostvarila sasvim solidne rezultate na evro-sceni, čak i neke potpuno neočekivane podvige, ove jeseni sve slabije igra.

BETA/BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC/EV
BETA/BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC/EV

Povezane vesti

Reč je, naravno, o ekipi Vojvodine, koja poput Partizana, sve više zaostaje za vodećom Crvenom zvezdom.

U poslednjih pet superligaških kola, Vojvodina je ostvarila samo jednu pobedu, a proteklog vikenda poražena je i u Čačku od Borca sa 4-2, pa se sada nalazi na petom mestu sa 17 bodova, čak 12 manje od lidera.

Zatajio je i Ognjen Ožegović, koji se na početku sezone isticao atraktivnim, čak spektakularnim golovima, setimo se samo rešetanja mreže Sampdoriji u Torinu, a kako sezona odmiče, sve je više slabosti i u defanzivnoj liniji.

Zbog toga, pobeda u sledećem kolu nad OFK Beogradom nameće se kao imperativ za ekipu Zlatomira Zagorčića.

Svestan je toga i najbolji fudbaler ''Lala'' Mirko Ivanić.

''Definitivno je samo to da moramo da pobedimo. Naređali smo nekoliko loših rezultata, sada nam dolazi OFK i uz našu dobru igru, verujem i u kraj ovog negativnog niza. Vojvodini to ne sme da se dešava.

Evidentno je da ove sezone dajemo, ali i primamo mnogo golova. Međutim, ni sam ne znam šta se to dogodilo, pa smo primili čak četiri gola (u poslednjoj utakmici)'',
izjavio je Ivanić, a prenosi ''Mondo''.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wednesday, 30.09.2015
10:18

Jednostavno rešenje problema kad primiš 2 daj tri ali oši ako je istina da je goospodin izjavio da u odbrani niko ne zna šta igra? ondak trener treba da ide

avatar
ACACHELSEA
Tuesday, 29.09.2015
22:49

Protiv Letonaca su u revansu pokazali dosta mana,protiv Sampdorije su iznenadili i sami sebe i pobedili,u revansu se videlo da su imali svoj dan i da su igrali protiv ekipe koja nije uigrana i koja ih je podcenila.Protiv Ceha su pokazali svoje lice,bunker igrom i razlikom u kvalitetu.Celo leto je bilo sklop srecnih situacija po njih.Ozegovic u zivotu nije dao golova kao sto je dao letos.Ne moze jedan tim da zasniva igru na tri igraca Ozegovic,Stanisavljevic i Ivanic.Moraju i oni da stanu sa dobrim igrama i Vosa je tu gde jeste.Nemaju oni tim za nesto posebno urade u ligi i kupu,a kamoli u evropi.Ovo je njihova realnost.Njihova stara mana se nastavlja da prosipaju bodove protiv Sirdulice i slicnih ekipa.

avatar
Делија_момак
Tuesday, 29.09.2015
21:54

Са њима сваке сезоне иста прича.

avatar
Radovan Filipovic
Wednesday, 30.09.2015
08:44

Vala baš, isto što i svake sezone, nakon visokog letenja, tresnu ubrzo o zemlju.