Šta se krije iza Pantićevog izostanka sa prozivke?

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 11.06.2018.
20:48
Izvor: Sportske.net

Trener Miroslav Đukić kaže da će se mladi vezista brzo priključiti ekipi ali ima spekulacija zbog kojih su navijači zabrinuti.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Verovatno najbolji pojedinac u ekipi Partizana tokom drugog dela prethodne sezone nije se pojavio na današnjoj prozivci u SC Partizan-Teleoptik.

Trener Miroslav Đukić opravdao je odsustvo Danila Pantića o saopštio da će mladi reprezentativac "što pre rešiti sa Čelsijem" i priključiti se ekipi.

Postoje, međutim, naznake da bi Partizan mogao da ostane bez Danila Pantića jer su se u trku za mladog vezistu uključili i klubovi sa većom platežnom moći.

Tako portal "Mozzartsport" piše da za Danila Pantića postoji ozbiljno interesovanje Fenerbahčea, a pojedini izvori da se Partizan nije zaštitio kada je dogovarao pozajmicu sa Čelsijem.

Koliko ima istine u natpisima videćemo u danima koji slede. Igrač je izrazio želju da ostane u Humskoj ali će se posle svega očigledno pitati i neke druge instance.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Osijek 51
Tuesday, 12.06.2018
21:03

Za ovaj sklepani sljam u Partizanu Djuro Mutavi je Aleks Ferguson...

avatar
Osijek 51
Tuesday, 12.06.2018
21:01

Kada je Pantic dolazio iz Celzija bila je primjedba zbog cega mi razigravamo tudje igrace. Na to je lazljiva bitanga od Ilijeva odgovorio da postoji otkupna klauzula i da ce on biti igrac Partizana. Sada se vidi da je to i pored onog ludog advokata pravno traljavo odradjeno i da Celsi vjerojatno sada trazi veci novac. Pametno, nema sta, samo nastavite tako, ali doci ce kraj i vasoj naprednoj podobnosti...

avatar
ZVEZDA PRVAK PONOVO
Tuesday, 12.06.2018
08:47

Covece, ovaj Ilijev iznenadi svaki put. Cover misli ne moze gore (posle Sume), ali trudi se uvek da iznenadi.

avatar
AlexPFC
Monday, 11.06.2018
23:55

Mozzart, Blic i Telegraf su u poslednjih mesec dana izneli gomilu netačnih i tendencioznih informacija u vezi nas. Ne verujem im ništa dok Dačin status ne postane zvaničan. Ne mogu da tvrdim da postoji otkupna klauzula i da će Dača i sledeće sezone igrati za Partizan ali isto tako ne želim da verujem ovim petparačkim portalima tabloidne orijentacije kojima je bitniji senzacionalizam od istine. Uskoro će se sve lepo znati pa nije neophodno trčati pred rudu...

avatar
Consigliere 1927
Monday, 11.06.2018
23:25

Plakacete vi za Djurom frizurom...

avatar
magister
Monday, 11.06.2018
22:48

Interesantno je to s Pantićem. Na istoj ovoj stranici je u ponudi naslov, web preporuka: Barsin klinac nije stiagao u prvi tim, a otkupna klauzula već 100mil. A Pantić? Nije hteo da potpiše ugovor sa Partizanom, a Partizan, odnosno njegove uprave, da mi mogle da muljaju s menadžerima, ne štite klub jakim stipendijskim ugovorima i obavezom da igrač igrama, godinama otplati školovanje, već nam i dalje igrači odlaze za džabe. Dok Dinamo, i osuđeni Mamić, manje talentovane prodaju za 15, 20m, naši Pantić, Živković, Radonjić, ranije Sulejmani, Radovanović preko Smedereva... i još mnogi, otišli su skoro za džabe (kad je u pitanju Partizan, a koliko su uzele krute kragne iz uprave, to samo oni znaju, a Partizan, i pored prodatih desetina bisera, za daleko preko sto miliona, grca u dugovima).

avatar
PAOLO I POL (SINGER)
Tuesday, 12.06.2018
08:31

Za Ivana smo jos i dobro prosli iako tih milion i po sigurno nije bas u totalu zavrsilo u klubu, ali, zato: Nikola Drincic, Stefan Babovic, Petar Skuletic, Tomislav Pajovic, Rajko Brezancic, Nebojsa Marinkovic, Luka Stojanovic, Sasa Ivkovic, Miladin Stevanovic, Miroslav Bogosavac, Sava Petrov pa i milos bosancic- mi za njih prakticno nista nismo dobili...

avatar
PAOLO I POL (SINGER)
Wednesday, 13.06.2018
07:53
avatar
magister
Tuesday, 12.06.2018
23:29

Nije dobio - Partizan. Zato se takva politika i nastavlja. Zato se pravi veštačka skupština da bi se dospelo u poziciju iz koje će moći da besplatno* ili ispod cene puštaju igrače. Zato smo čitali o tome da je odbijena bogatija ponuda francuskog kluba da bi bila prihvaćena manja ponuda Al Ahlija!? Zašto? Činimo Al Ahliju? Slična su pisanja bila i za Đurđevića. Naša uprava je kao nekakav dobročinitelj i poklanja igrače - bogatima? Ma super fora. Kao Super Hik iz Alana Forda, kradu sirotinji i poklanjaju bogatima. Jer bogati, za razliku od sirotinje, znaju šta će s lovom.

avatar
NikkiCFC
Monday, 11.06.2018
21:46

Mi imamo veliki broj igraca na pozajmicama i u 99% slucajeva nema prava otkupa. Sa Panticem postoje dve mogucnosti. Ili produzetak ugovora na jos 2,3 godine i nastavak pozajmica ili prodaja za 3,4 miliona.

avatar
PAOLO I POL (SINGER)
Monday, 11.06.2018
21:06

Nema od tog otkupa nista, to je sad valjda jasno, zavrsio je on svoje kod nas.