Šta su Zvezdini fudbaleri večeras obećali navijačima?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 29.04.2021.
22:27
Izvor: Beta

Nema stajanja?

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Fudbaler Crvene zvezde Mirko Ivanić rekao je danas da je za njegovu ekipu ovo bila "izuzetno teška" sezona, kao i da se nada da će ekipa pronaći snagu da osvoji "duplu krunu".

"Ovo je bila izuzetno teška i duga sezona u kojoj smo naporno radili. Imali smo mnogo utakmica i izdržali smo u dobrom ritmu sve vreme. Pokazali smo da nije slučajan ovoliki broj pobeda i sve ovo što smo uradili i što smo osvojili četvrtu titulu zaredom", rekao je vezni igrač, a preneo je sajt kluba.

Zvezda je današnjom pobedom na svom terenu protiv Vojvodine od 1:0, osvojila četvrtu uzastopnu titulu prvaka Srbije.

"Sada ćemo ovo proslaviti i nadam se da ćemo smoći snage da ovu godinu nastavimo do kraja u pobedničkom ritmu i da ostvarimo zacrtani cilj, a to je od početka sezone osvajanje duple krune", zaključio je Ivanić. Odbrambeni fudbaler Zvezde Nemanja Milunović rekao je da mu je drago da je titula i teoretski osvojena na domaćem terenu.

"Nećemo se ovde zaustaviti, nastavljamo gde smo stali jer ima još utakmica do kraja. Znali smo da ako pobedimo titula je naša, borili smo se za to", istakao je Milunović.

Zvezda je prva na tabeli Super lige Srbije sa 98 bodova i ima nedostižnih 12 bodova više od drugoplasiranog Partizana, četiri meča pre kraja sezone.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke