Stalno opasni Nikola Terzić, Partizan ima novi biser

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 25.10.2021.
11:37
Izvor: Sportske.net

Mladi Partizanov fudbaler igra sve bolje.

 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Fudbaler Partizana Nikola Terzić rekao je da je njegova ekipa ostvarila važnu pobedu protiv TSC i da mora tako da nastavi kako bi zadržala prvo mesto na tabeli do kraja šampionata.

"Naravno da je rano primljen gol bio šok za nas. Lošije smo ušli u utakmicu, primili gol, ali posle toga smo se trgli i brzo preokrenuli rezultat. Postigao sam dva gola protiv TSC, ukupno četiri u prvenstvu i to svaki iz prelepih akcija saigrača. Imamo naš stil igre, stalno smo opasni, ulazimo u mnogo šansi i dajemo golove, što je najbitnije. Osvojili smo jako bitna tri boda i treba da nastavimo u ovakvom ritmu", rekao je Terzić za klupski sajt.

Fudbaleri Partizana pobedili su u nedelju u Bačkoj Topoli TSC sa 3:1, u utakmici 14. kola Super lige. Domaći su poveli u devetom minutu golom Marka Petkovića, a tri minuta kasnije izjednačio je Rikardo Gomeš. Pobedu crno-belima doneo je Terzić, golovima u 27. i 36. minutu.

Terzić je u februaru došao iz IMT-a u Partizan i ima sve veću minutažu kod trenera Aleksandra Stanojevića.

"Uvek ima mesta za napredak, pogotovo kod nas mladih igrača. Svaki trening nam je bitan da upijamo ono što nam pričaju treneri i saigrači. Tako nam je sve lakše, bolje smo postavljeni na terenu, bolje odluke donosimo, naravno da uvek ima mesta za napredak", naveo je 21-godišnji Terzić.

Partizan je prvi na tabeli Super lige sa 37 bodova i ima pet više i utakmicu više od drugoplasirane Crvene zvezde.

"Svaka utakmica nam je važna. Igrali smo protiv jako dobre ekipe, organizovane, sa mnogo iskusnih igrača, na novom stadionu i u lepom ambijentu. Ovo je jako važna pobeda. Na prvom smo mestu na tabeli, u svaku utakmicu ulazimo kao da je najvažnija. Nadamo se da ćemo zadržati tu poziciju do kraja prvenstva", naveo je Terzić.

Partizan će u četvrtak igrati na svom terenu protiv Metalca, zaostalu utakmicu petog kola.

"Već u četvrtak igramo na našem stadionu protiv ekipe Metalca. Spremamo se, uvek idemo na pobedu, a nadamo se da će tako i biti", dodao je Terzić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke