Stamenković: "Biće zanimljivo i neizvesno protiv Vojvodine"

Autor: Beta Beta
četvrtak 10.03.2016.
21:06
Izvor: Beta

Trener fudbalera Borca Ljubiša Stamenković rekao je da će utakmica sa Vojvodinom biti veliki izazov, kao i to da bi bio zadovoljan i nerešenim rezultatom.

boracfk.com
boracfk.com

Povezane vesti

Borac će u petak gostovati Vojvodini, u 26. kolu Superlige Srbije. Ekipa iz Čačka je druga na tabeli sa 42 boda, dok je protivnik šesti sa 38.

"Sastaće se timovi bez poraza u prva tri prolećna kola. To svakako obećava zanimljivu i neizvesnu utakmicu. Biće ovo veliki izazov za nas. Igraćemo otvoreno i hrabro i učiniti sve da utakmica opravda epitet derbija kola'", rekao je Stamenković na konferenciji za novinare u Čačku.

Vojvodina je u prve tri utakmice prolećnog dela prvenstva tri puta igrala nerešeno, a Stamenković je ocenio da novosadski klub "nije bio miljenik sreće".

"Sigurno je da su željni pobede, ali i mi imamo svoju računicu pred ovo teško gostovanje. Vojvodinu predvodi trener Nenad Lalatović kome svakako pripadaju najveće zasluge što je Borac u ovoj sezoni tu gde jeste", kazao je Stamenković.

Trener čačanskog kluba će imati sve igrače na raspolaganju.

"Činjenica je da svi igrači konkurišu za startnu postavu, ali sam dosta puta ponovio da Borac ima mnogo kvalitetnih pojedinaca. Očekujem da tim koji izadje na teren da sve od sebe, a što se tiče rezultata, bili bismo zadovoljni svakim ishodom osim poraza", rekao je Stamenković.

Utakmica će se igrati sutra od 16.00 na stadionu "Karađorđe" u Novom Sadu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke