Stamenković "spustio roletnu" u Novom Pazaru, Lalatović startovao pobedom!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 17.08.2024.
19:26
Izvor: Sportske.net

Novi Pazar imao totalnu ofanzivu na kraju, ali nije vredelo!

Irfan Licina/FK Novi Pazar
Irfan Licina/FK Novi Pazar

Povezane vesti

Poraz Novog Pazara na Atletskom stadionu, danas su dočekali Mladost iz Lučana, a novi trener gostiju Nenad Lalatović je imao više razloga za radovanje. Na kraju - 0:1 (0:1). 

Veoma slaba igra i jednih i drugih u prvom poluvremenu, a gosti su uspeli da iskoriste jedan težak kiks odbrane domaćina. 

Neverovatna greška odbrane Novog Pazara u 29. minutu, Mršić je slabo reagovao i praktično na tacni poslužio Krsmanovića koji pogađa za 0:1. 

U 31. minutu penal za Novi Pazar, Mesarović je pao u kaznenom prostoru i odmah se pridigao, sudija Matić je odlučio da pokaže na belu tačku i VAR tehnologija je stupila na scenu. 

Odluka je preinačena, a Mesarović je dobio žuti karton. 

Morao je Novi Pazar da igra otvorenije, što je otvorilo prostor i gostima, pa je Ljubomirac pripretio u 68. minutu kada je Pajović dobro reagovao. 

Najbolju šansu Pazarci su propustili u 77. minutu, Islamović je imao zicer kada je šutirao sa oko 10-12 metara, ali je Saša Stamenković pokazao da i dalje ima fantastičan refleks. U nastavku akcije pokušava Adešina posle centaršuta Živojinovića, ali je Stamenković ponovo bio na mestu. 

U 82. minutu još jedna velika šansa za Pazarce, posle kornera smo videli pokušaj glavom, ali je Stamenković još jednom zablistao i spasio svoj tim. 

Na drugoj strani u kontri je Žunić imao zicer, ali je Pajović odbranio njegov udarac. 

Nije stao Pazar, imao je još jedan udarac, Zličić je probao sa 20-ak metara, ali je ponovo Stamenković bio fantastičan. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke