Stanković: ''Da pokažemo Deliji, da navijač vidi...''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 17.07.2022.
23:10
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Mnogo razloga za zadovoljstvo ima Zvezdin trener.

Pedja Milosavljevic/Starsport
Pedja Milosavljevic/Starsport

Povezane vesti

S obzirom da tokom priprema Crvena zvezda rezultatski nije impresionirala u kontrolnim mečevima i da je imala problem sa neefikasnošću, bilo je među njenim navijačima malo i zabrinutosti pred početak nove sezone, ali se ispostavilo da su te brige bile bez pravog razloga.

Zvezda je izvanredno započela novu sezonu, savladala je Radnički iz Niša u prvom kolu sa 4:0, a juče je bila još ubedljivija protiv Kolubare, 5:0, takođe na ''Rajku Mitiću''.

Ovo je treneru Crvene zvezde Dejanu Stankoviću bila jubilarna, 100, pobeda na klupi crveno-belih, a posle meča je posebno pohvalio i navijače koji u velikom broju dolaze da podrše aktuelne šampione Srbije.

''Fenomenalna poseta na stadionu. Moramo da odnosom, željom i igrom pokažemo Deliji, da navijač vidi kako mi gledamo našu utakmicu i kada stvarno bude video da želimo isto što i oni, da će poseta da raste iz utakmice u utakmici. Hvala im još jednom. Jul je, vreme odmora sa porodicom, tako da sam zahvalan svakom ko dođe na stadion, pa i onom ko nas gleda od kuće, jer nam šalje pozitivnu energiju'', izjavio je Stanković, a prenosi zvanični klupski sajt.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke