Stanković dočekao, Zvezdi stiže veliko pojačanje? Italijan kaže - gotovo!

Autor: Ivan Cvetković
sreda 12.01.2022.
15:01
Izvor: Sportske.net

Ukoliko pronađe prepoznatljivu formu koja ga je i dovela do dresa reprezentacije, bilo bi to veliko pojačanje za Zvezdu.

EPA-EFE/CHEMA MOYA
EPA-EFE/CHEMA MOYA

Povezane vesti

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela juče je govorio o potencijalnom pojačanju u vidu fudbalera Valensije Kristijana Pićinija.

Sada su te reči dobile potvrdu i iz Italije gde je novinar Nikolo Šira otkrio da će 29-godišnji Italijan uskoro postati novi član "crveno-belih".

"Gotovo! Kristijano Pićini raskinuo je ugovor sa Valensijom. Italijanski desni bek potpisaće ugovor sa Crvenom zvezdom do 2024. godine", objavio je Šira.

Takav rasplet najavio je i sam Pićini iako je igrao protiv Real Madrida, istina tada se nije proslavio jer su "slepi miševi" poraženi rezultatom 4:1, a direktan rival Vinisijus postigao je dva gola.

Pićini je karijeru proveo u brojnim italijanskim klubovima, nastupao je i za Betis i Sporting, a upravo su dobre igre u Lisabonu navele Valensiju da ga 2018. godine otkupi za osam miliona evra nakon čega je ubrzo debitovao i za reprezentaciju Italije.

Na Mestalji mu se dogodila i teška povreda kolena, probao je da rehabilituje karijeru u Atalanti, ali bez većeg uspeha.

Ukoliko pronađe prepoznatljivu formu koja ga je i dovela do dresa "azura", bilo bi to veliko pojačanje za Zvezdu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke