Stanković i Pavkov oči u oči! Direktno, bez uvijanja!

Autor: Darko Mitrović
utorak 07.09.2021.
16:55
Izvor: Sportski Žurnal

Efekti se već vide.

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Na početku ove sezone, izgledalo je da je Milan Pavkov nekako pao u drugi plan, novajlija Dioni je dobio prednost, minutažu je imao i Nikola Krstović, ali posle neuspeha protiv Šerifa sve se promenilo.

Pavkov je ponovo dobio prednost u napadu i to se crveno-belima u potpunosti isplatilo, pogotovo u dvomeču sa ekipom Kluža, u plej-ofu za plasman u Ligu Evrope.

U međuvremenu je Pavkov potpisao i novi ugovor, pa je sada i dodatno motivisan da u nastavku sezone pruža još bolje partije.

Ali, za uspon forme Pavkova, značajni su bili i razgovori koje je vodio sa trenerom Dejanom Stankovićem, a deo tih razgovora Zvezdin šef struke je otkrio u intervjuu za ''Sportski žurnal''.

''Biranja nema. Pošto sam ja sa njima direktan, kažem mu: „Paki, ne može da bude otkucaj srca, pa da idemo na aparate. Sve nas zadiviš, pa nas spustiš, hajde da svaki dan bude umeren.  Ne mora da bude sve, pa nula“. Pa, nastavim: 'Navijači te čekaju, imaš kredit zbog gola, ali daj da bude konstantno i kad ne bude gol da budemo svi zadovoljni tvojom partijom. Tvoje je da zadržiš, odložiš, skočiš, dođeš, zatvoriš... Budi deo nas'. Videli ste da ide ka boljem, četiri utakmice je počeo, kad radiš dobro i pošteno vrati se'', istakao je Stanković.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke