Stanković i Stanojević uočili isti problem!

Autor: Darko Mitrović
subota 07.05.2022.
23:43
Izvor: Sportske.net, TV Arena sport

Zanimljivo, slične poruke su danas stigle od trenera Crvene zvezde i Partizana.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Ni posle 35. kola nema promena na vrhu tabele, Crvena zvezda ima dva boda više od Partizana i još je samo dva kola dele od nove titule.

Ipak, trener crveno-belih Dejan Stanković nije bio potpuno zadovoljan posle ubedljive pobede njegovog tima nad niškim Radničkim (4:1), jer je Zvezda znatno slabije odigrala drugo poluvreme, kada su gosti propustili nekoliko odličnih prilika da ovaj meč učine rezultatski neizvesnim.

Zato je posle meča u izjavi za ''TV Arena sport'' naglasio da je video na koje igrače (ne) može ozbiljno da računa.

''Prezadovoljan sam pre svega prvim poluvremenom. Bio je visok ritam, odlično smo igrali, dali gol na vreme, mogli da postignemo još nekoliko i zaista nismo popuštali. Što se nastavka igre tiče, kontrolisali smo meč, ali žao mi je zbog primljenog gola. Popustili smo, ne u smislu igre, već što se tiče odnosa ka utakmici i to su stvari na kojima ćemo raditi, jer je to nešto što samo grupa može da iznese.

Svaki minut u Crvenoj zvezdi je bitan za igrača, bitan za svakog navijača koji ga vidi, ali bitan i za nas da znamo na koga možemo da se oslonimo. U principu sam zadovoljan, jer je viđeno mnogo dobrih i pozitivnih stvari protiv korektnog protivinka kakav je Radnički'', istakao je Stanković.

Sličan problem ima i trener Partizana Aleksandar Stanojević, koji je posle pobede njegovog tima nad Vojvodinom od 2:1 takođe imao zamerki na odnos prema igri nekolicine igrača tokom drugog poluvremena. Njegova poruka je gotovo ista kao Stankovićeva.

''Ima razloga za brigu jer su neki momci olako shvatili zadatak. Imali smo 2:0 i nismo postigli treći pogodak, a trebalo je ranije da rešimo utakmicu. Pojedinci su imali takav pristup, ali dobro to mi je pokazalo na koga mogu da računam. Neki su morali da igraju roviti, imali smo blagih kadrovskih problema, a neki su počeli da ulaze u ritam i dobijaju minutažu'', izjavio je Stanojević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke