Stanković k'o iz topa: "Nije bio penal u Subotici, da li bi svirali za Spartak?"

Autor: Aleksandar Golubović
ponedeljak 07.03.2022.
20:28
Izvor: Sportske.net

Oglasio se i trener crveno-belih.

2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković uveren je da nije bio penal za Partizan protiv Spartaka u Subotici, izražavajući sumnju da bi sudija pokazao na "belu tačku" da je to bilo na drugoj strani terena.

Partizan je zadržao dva boda prednosti nad Zvezdom, ali je pobeda na severu Bačke dobila "treće poluvreme" zbog penala nad Nemanjom Jovićem.

Gostujući na "Areni sport", Stanković lično misli da penala nije bilo.

"Po mom ličnom mišljenju nije bio penal i pitam se da je slučajno bilo obrnuto da li bi segledao VAR i za Spartak. Ali to je samo moje lično mišljenje", rekao je Stanković, koji je prethodno istakao da je pratio utakmicu i pohvalio tih iz Subotice.

Ne krije da ga je iznenadio najbolji srpski sudija Srđan Jovanović.

"Iznenađen sam i zato što je neko ko je internacionalac sa toliko utakmica da može da donese takvu odluku. Opet kažem to je moje lično mišlnenje. Ali idemo dalje, završeno je stavila se tačka na to. Da je bilo drugačije mi bi se približili, ali mi odustati nećemo", zaključio je Stanković.

Večite rivale u četvrtak očekuje evropski okršaji protiv Glazgov Rendžersa i Fejnorda, a onda će u nedelju Partizan dočekati Napredak, dok Zvezda putuje Metalcu u Gornji Milanovac.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke