Stanković: "Kada treniraš ovakve ljude sve je moguće!"

Autor: Lazar Nikolić
četvrtak 26.05.2022.
20:29
Izvor: Sportske.net

Prezadovoljan je strateg "crveno-belih" nakon velikog trijumfa.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT/2022
Pedja Milosavljevic/STARSPORT/2022

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Partizan u finalu Kupa Srbije sa 2:1 na stadionu "Rajko Mitić" i tako osvojili duplu krunu drugu godinu u nizu. Ovo je 26. trofej u kupu za najtrofejniji srpski klub.

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković izneo je svoje prve utiske nakon dodele pehara za televiziju "Arena sport" i sve zasluge za osvajanje nove duple krune prepisao svojim igračima.

"Ovi momci su osvojili, klub je osvojio dve vezane duple krune. Nikada pojedinac nije iznad grupe. Kada treniraš ovakve ljude pre svega, a nakon toga igrače, kao što su naši sve je moguće. Uz ovakav stadion, uz ovakvu atmosferu i podršku kluba sezona je stvarno bila za pamćenje, ali treba izvući i pouke i naučiti iz grešaka. Zapamtiti ono što smo dobro radili, a bilo je dosta toga. Sada je potreban odmor, neka momci proslave, neka uživaju. Za dve nedelje nas čekaju novi izazovi, to je Crvena zvezda", rekao je Stanković, a nakon toga se osvrnuo na samo utakmicu.

"Čvrst i teška utakmica, ali igra se za trofej. Igra se čvrst i jak fudbal. Čestitao bih Partizanu, imali smo momente kada smo morali da trpimo, a imali smo i dobrih momenata. Na kraju smo podigli trofej. To je najbitnije", smatra Stanković.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke