Stanković najavljuje bolju Zvezdu i podvlači jedno!

Autor: Nemanja Janošev
subota 24.07.2021.
23:10
Izvor: Sportske.net

Prva pobeda Crvene zvezde u novoj sezoni.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković zadovoljan je načinom na koji je njegov tim došao do pobede protiv Mladosti iz Lučana u 2. kolu Superlige Srbije (1:0).

Jeste rezultat bio minimalan, ali Crvena zvezda je bila dominantniji tim na ovoj utakmici i iz toga je proizašao momenat u 45. minutu kada je Mirko Ivanić demonstrirao svoj kvalitet. Dejan Stanković nije dužio, izrazio je zadovoljstvo i naveo da tek treba očekivati pravu Zvezdu.

"Dosta teška utakmica. Oni igraju presing  jedan na jedan po celom terenu, pa smo imali malo problema da se rešimo toga. Zadovoljan sam. Ne može sve da se pobeđuje sa 3 ili 4:0. Idemo korak po korak da dođemo do željenog ritma. Ovo je bio prvi korak, a u sredu je već naredni. Uz publiku, sve je lakše", smatra Stanković.

Njegov kolega na suprotnoj strani Ivan Stefanović očekivao je da Zvezda preuzme inicijativu od samog starta, ali nije potpuno nezadovoljan igrom svog tima.

"Utakmica prema očekivanju. Oni su iz poseda tražili svoje šanse i imaju jake individualne igrače koje je jako teško čuvati. Imali smo i jednu dobru šansu Radivojevića, ali smo ubrzo primili gol. Pokušavali smo u drugom poluvremenu, ali nismo uspeli. Zvezda je veliki klub i na "Marakani" je teško očekivati pozitivan rezultat", naveo je Stefanović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Man united
Sunday, 25.07.2021
09:50

Или нађи опет доброг асистента који ће да ти осмисли тактику или боље иди одмах док не буде прекасно. Не видим како ово може функционисати даље. Много си танак.