Stanković nakon odlaska iz Zvezde u Čukarički: "Ogroman iskorak u karijeri!"

Autor: Lazar Nikolić
subota 08.07.2023.
18:15
Izvor: Sportske.net, Beta

Doskorašnji igrač crveno-belih pojačao "brđane".

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Novi fudbaler Čukaričkog Nikola Stanković izjavio je danas da smatra da je dolazak u taj klub "veliki iskorak" za njega i da ne sumnja da će napredovati u novoj sredini.

Posle Nemanje Ćalasana, Ze Marija, Filipa Samurovića, Luke Subotića, Nenada Filipovića i Vukašina Jovanović, Čukarički je angažovao i vezistu Nikolu Stankovića, koji je došao iz Crvene zvezde.

Nekadašnji mladi reprezentativac Srbije potpisao je ugovor sa Brđanima na tri godine, a potom se odmah priključio ekipu na pripremama na Bledu.

"Utisci po dolasku u Čukarički su fenomenalni. Već na dočeku sam shvatio da nisam pogrešio u izboru. Poznajem ekipu, imao sam prilike da igram u Super ligi prethodne dve godine. Verujem da nam predstoji uspešan period i da ćemo dodatno podići lestvicu kad su u pitanju rezultati kluba", kazao je Stanković za klupski sajt.

On je naveo da je imao nekoliko ponuda, ali da smatra da je "u ovom periodu najbolja opcija Čukarički".

"Smatram da je za mene prelazak u Čukarički veliki iskorak i nemam sumnju da ću napredovati u novoj sredini", rekao je Stanković.

Na činjenicu da će se za minute boriti sa Markom Docićem, Sambu Sisokom, Stefanom Kovačem i Igorom Miladinovićam, fudbaler rođen 2003. godine gleda iz pozitivne perspektive.

"Gledam sebe i fokusiran sam na napredak, individualni i timski. Ne gledam na saigrače kao konkurenciju već se vodim motom, 'svi za jednog, jedan za sve'. Naše je da pružimo maksimum, a trener je taj koji će izabrati tim", rekao je Stanković.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke