Stanković ne brine: ''To nam treba!''

Autor: Darko Mitrović
petak 16.07.2021.
22:14
Izvor: Sportske.net

Prilično dobro je raspoložen trener Crvene zvezde posle neočekivanog kiksa na startu nove sezone.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Vratili su se Zvezdini navijači na tribine posle više od godinu dana pauze zbog pandemije, ali njihovi ljubimci im nisu priuštili pobedu nad Vojvodinom u prvom kolu Superlige.

Meč je završen bez golova, 0:0, a u prvoj reakciji posle meča, pred kamerama ''Arena Sporta'', trener Crvene zvezde Dejan Stanković je naglasio da je Zvezdi večeras nedostajao ''samo gol''.

''Kada igraš fantastičan fudbal, ako si dominirao 90 minuta... nemam  šta da kažem, trka izvanredna! Naravno, kontra neka može da dođe i treba da dođe. Ako je ovakav odnos, pristup i trčanje, samo je pitanje momenta kada će to da dođe do izražaja, jedan gol bi promenio tok utakmice. Drago mi je što smo se vratili pred pun Sever, bilo je emocija, ali su momci izgurali 90 minuta stvarno dobru utakmicu, ja ne znam. Ima detalja koje možemo da korigujemo, ali ima i mnogo dobrih stvari. Ovakav ritam utakmice, to nam treba. Svesno smo nametnuli ritam da idemo do kraja, dokle god možemo'', istakao je Stanković.

Zvezdu u sredu očekuje prvo evropsko iskušenje, protiv Kairata u Almatiju.

''Sad spremamo još jednu tvrdu, jaku utakmicu, protivnik će nas opet čekati, opet ćemo igrati protiv bloka... Mogle su večeras neke odluke da budu bolje, ali to je fudbal'', zaključio je Stanković.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Gogi-11
Friday, 16.07.2021
22:57

Jakog li trenara majko mila, kada izgubis dva boda kuvi a on kaze to nam treba...